Хороша серія не за всі гроші світу....

Привіт всім.

Продовжую говорити про доглядові засоби для волосся, на сьогодні це багатьом відома Українська марка Soika Кондиціонувальний бальзам для волосся "Зволоження та відновлення".

В попередньому дописі я ділилась враженням на Soika Шампунь щоденний м'який "Очищення та зволоження", посилання лишаю https://club.makeup.com.ua/post/59320/ Вважаю що в парі вони дуже добре справляються зі своєю задачею.

Кондиціонер так як і шампунь оснащений хорошим дозатором - клапаном, який знову ж чудово видає потрібні кількість рідини, пляшечка менша, 200 мл, але його мені вистачає разом з шампунем, тобто шампунем мию волосся два рази, потім кондиціонер один раз відповідно використовуються засоби однаково.

Що нам обіцяє виробник:

1 - Природний блиск, сяяння та гладкість, забезпечує інтенсивне відновлення завдяки збалансованим активним компонентам.

2 - Вітамінний комплекс з гідролатами гамамелісу та арніки активно відновлює та зволожує волосся, усуває сухість, пушіння, запобігає появі посічених кінчиків.

Для мене це звичайний кондиціонер, ще й за таку бюджетну ціну, одним словом - подобається.

А що ви думаєте з приводу цього засобу, пишіть коментарі, буду рада вашій думці... Дякую за увагу...

11 грудня, 2024
Tatyana1104
11 грудня, 2024