Викидушки в грудні

Привіт. Показую свої продукти які закінчила). І так, що було використано:

UNi.tec Professional Max Volume Shampoo.

Шампунь хоч і заявлений для об'єму але цього я від нього не отримала але він чудово пахне, гарно промиває волосся і не пересушує довжину. Хороший базовий шампунь але є кращі)

Brelil Numero Nourishing Cream With Shea Butter.

Маска живильна з маслом каріте від бреліл. Раніше на протязі багато років купувала маску цього ж виробника але з овсом, після зміни дизайну пакування напевно і в складі виробник щось змінив , тому що вона вже не давала мені того ефекту як раніше. Мені бодобаються продукти цього виробника тому вирішила спробувати маску з каріте і вона мені дала такий ефект який раніше був від маски з овсом, блиск гладкість волосся, легке розчісування і гарний блиск. Купувала вже не один раз і буду повторювати.

Garnier Botanic Therapy Hair Remedy Anti Hair Fall Mask.

Зміцнююча маска для слабкого, схильного до випадіння волосся "Касторова олія і мигдаль". Непогана маска, використовувала як кондиціонер але до бреліл не дотягує). Може у кого не фарбоване волосся то буде діяти краще, мені все таки портібне щось дієвіше.

Лак для волосся "Ultimate", екстримальна фіксація 5+.

Прекрасний лак, потрібно зовсім трішки щоб тримав мою зачіску і не перетворював волосся в дерев'яну копну. Легко вимивається з волосся. Буду повторювати.

Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream For Sensitive Skin крем для чутливої шкіри обличчя з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е.

Непоганий базовий крем на літо, у мене суха шкіра, але нічого такого він не робив для мого обличчя. Легке зволоження.

Дякую за увагу.

11 грудня, 2024
Olena_
11 грудня, 2024