Ще трошки викидушек!

Недавно я публікувала допис з викидушками, але трошки назбиралось знову 🤭 тому допис в лукс , напишу без зайвих слів що сподобалось , що ні)

• Пінка з водоростями ІвРоше - мʼяка та базова, приємний аромат , мені її дарували , то ж я задоволена , якщо б купляла сама , то також ))) до речі це вже не перша пінка , тому як базові мені подобаються )
  • Пінка Кларінс - вже не знаю який по рахунку це флакон , періодично її беру чи вона є в наборах , шикарна , мʼяко відлущує, має аромат як пахнуть люкс пінки 🫧 колись повторю )
  • Baleа сироватка для чутливої шкіри - подобаються деяки засоби бренду , але ця сироватка ніяка , було нудно їй користуватись , домазала на руки , повтор не планую.
  • Точковий засіб ReCare - класний , писала допис , але коли залишилось 2/3 майже засох.
  • Крем Авео - бюджетна німецька маска одного з магазинів , базовий , звичайний , повторювати не буду , є креми і цікавіше ))
  • Kiehls відомий блакитний тонік з камфорою - шикарний якщо періодично користуватись, дуже ядрений, але очищає моментально . Зочу повторити в якомусь наборі )
  • Крем для тіла з ефірними маслами Кларінс - запах як в СПА , приємні ефірні композиції, сам крем легкий та приємний , шкіра в тонусі та зволожена .
  • Balea - літній тревел лімітка, незвичайний флакон , з однієї сторони шампунь , з іншої бальзам, дуже зручно та компактно для поїздок, замолів по 50 мл. Самі засоби були хороші , волосся сяюче та пахло кокосом. Цей диво флакон залишила , перенаповню 🫧
  • Clarins крем для декольте та шиї - не бюджетне , але шикарний продукт , дуже еластичний насичений крем , але без перевантаження шкіри , додає зволоження та природнього сяйва , шкіра виглядає супер)
  • Маска желе Снігова фея Lush один з улюблених засобів для губ , хоч я і не фанат всяких бальзамів , але цей 10 з 100, лімітка.
  • Рідке мило Північне сяйво Ейвон - був такмй і гель , і мило, засоби чудоіо пахнуть парфумами, мають хороший склад та не сушать шкіру.
  • маска Модей - писала про неї, хороша та працююча, повтор не планую поки що, є багато інших масок зараз)

Щось пробували з цього? 🫧

13 грудня, 2024
alena.rosee
13 грудня, 2024