1
/1
Обновки грудня
Останнім часом мої покупки зводяться до мінімуму, а тут всі вийшли дуже спонтанними взагалі)
- Першим зʼявився аромат Torone Croccante від Bottega Verde - за наводкою моєї любімки alena.rosee . Вона, до речі, робила огляд на всі 4 аромати з цієї лімітованої колекції, ось тут посилання 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/58213/ . Своїм обраним ароматом я задоволена, обовʼязково зроблю ще огляд) сподіваюсь, можливо вони ще зʼявляться на makeup і я докуплю Панеттон, але насправді сумніваюсь, бо мабуть вже солд-аут всюди)
- Потім випадково я придбала собі олійку для губ від Essence - її дуже давно хотіла, але планувала брати в помаранчевому чи рожевому кольорі, а потім у SKOMSKA побачила цей неймовірний майже чорний колір і закохалась. Зайшла в магазин, а вона там стоїть одна-одіньошенька, ну і було прийнято рішення придбати її) ще навіть не розпаковувала і поки не збираюсь, тому що маю дуже багато блисків/бальзамів/олій, треба хоч щось одне закінчити.
- Так само випадково нову домівку отримав аромат Baby Powder від Demeter - я давно його хотіла, але трошки душила 🐸 , бо аромати моно, а коштують не прям дешево. Ну і коли я вхопила залишки у флаконі (можна сказати повний флакон))) за приємною ціною, то також одразу замовила, бо знаю, що такі пропозиції не можна втрачати, вже навчена досвідом 😂потім би пожалкувала)))
- До нього в пару взяла відливант Boum Savon, великих надій на нього не покладала, але знала, що він наче пахне чистотою і душем, а я люблю такі аромати. Ну, в принципі він мені не сподобався як і гадалось, але інтерес втамувала) не знаю чи буду робити про нього допис, якщо потрібно - дайте знати в коментарях.
Ось і все 💫
14 грудня, 2024
Коментарі (0)