Обновки грудня

Останнім часом мої покупки зводяться до мінімуму, а тут всі вийшли дуже спонтанними взагалі)

• Першим зʼявився аромат Torone Croccante від Bottega Verde - за наводкою моєї любімки alena.rosee . Вона, до речі, робила огляд на всі 4 аромати з цієї лімітованої колекції, ось тут посилання 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/58213/ . Своїм обраним ароматом я задоволена, обовʼязково зроблю ще огляд) сподіваюсь, можливо вони ще зʼявляться на makeup і я докуплю Панеттон, але насправді сумніваюсь, бо мабуть вже солд-аут всюди)
  • Потім випадково я придбала собі олійку для губ від Essence - її дуже давно хотіла, але планувала брати в помаранчевому чи рожевому кольорі, а потім у SKOMSKA побачила цей неймовірний майже чорний колір і закохалась. Зайшла в магазин, а вона там стоїть одна-одіньошенька, ну і було прийнято рішення придбати її) ще навіть не розпаковувала і поки не збираюсь, тому що маю дуже багато блисків/бальзамів/олій, треба хоч щось одне закінчити.
  • Так само випадково нову домівку отримав аромат Baby Powder від Demeter - я давно його хотіла, але трошки душила 🐸 , бо аромати моно, а коштують не прям дешево. Ну і коли я вхопила залишки у флаконі (можна сказати повний флакон))) за приємною ціною, то також одразу замовила, бо знаю, що такі пропозиції не можна втрачати, вже навчена досвідом 😂потім би пожалкувала)))
  • До нього в пару взяла відливант Boum Savon, великих надій на нього не покладала, але знала, що він наче пахне чистотою і душем, а я люблю такі аромати. Ну, в принципі він мені не сподобався як і гадалось, але інтерес втамувала) не знаю чи буду робити про нього допис, якщо потрібно - дайте знати в коментарях.

Ось і все 💫

14 грудня, 2024
saybeautyk
14 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Demeter Fragrance Baby Powder
Jeanne Arthes Boum Savon
Всі відгуки (3)
Essence Hydra Kiss Lip Oil
Всі відгуки (14)
Bottega Verde Profumini Torone Croccante
Всі відгуки (2)