1
/3
Нова розпаковка
Що не принесла позитивних емоцій 😔
Ну що ж, почну з початку) я в чергове побачила на сайті акцію з парфумами Bond No. 9, тому закинула у кошик No. 9 The Scent of Peace Natural і отримала у подарунок 3 пробника, вони виглядають дуже мило, запаковані наче цукерочки) було б краще, якби не було на них наліпок, адже вона трішки псують вигляд.. та це нічого, адже парфуми вже навіть з флакончиків мають дуже гарний аромат.
У період челенджу з вітамінами Oh!Mega була дуже похмура погода, тому я вирішила, що потрібно замовити Oh! Mega Vitamin D3 2000 IU, покладаю надії на ці вітаміни.
Закинула у замовлення L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Shampoo, адже давно хотіла спробувати, і якраз у період шапок мені був потрібен сульфатний шампунь.
Ну і вирішила замовити на презентик Barbarian Beard Shampoo Daily Care та Barbarian Hair Shampoo Daily Care, та останній товар прийшов із зламаним дозатором і трохи вилився у коробку 😩 добре, що під ним нічого більше не було і нічого не забруднилось... звісно, дозатор можна замінити, та це вже не підійде для того, щоб я комусь це давала 🤷🏻♀️ .
Ну, тепер сподіваюсь, що хоч інші товари піднімуть настрій 🤷🏻♀️ треба було ще магній закинути у корзину...
Усім дякую за увагу та бажаю мирного дня 💕.
L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Shampoo
34
196 ₴
Коментарі (0)