1
/1
Трішки про догляд за шкірою
1. Маска для ніг - 9 із 10.
Зволожує добре відразу, аромат приємний, вистачило на 4 рази, можливо повторю ще 😍
2. Сіль для ванни - 10 із 10.
Шкіра після використання дуже ніжна, хочеться постійно до неї торкатися, мені сподобався аромат, обов'язково повторю✨
3. Крем для ніг із сечовиною - 10 із 10.
Беру вже не вперше, тому повністю ним задоволена. Зі своєю функцію помʼякшення справляється ідеально, використовую кожного вечора, так як маю проблеми із пʼятками, добре вбирається і зволожує 😊
4. Крем для рук - 10 із 10.
Із цим брендом познайомилася завдяки кремчику, і тут дійсно сталася любов🧡 саме найголовніше, що не залишає липкості, бо я не люблю, коли довго вбирається крем. Зволожує ручки, гарно пахне, шкіра дуже гладенька після використання, замовляю вже не вперше. Цього разу замовила батькам, вони також фанати цього крему.
5. Мило - 10 із 100.
Який класний аромат, дуже нагадує цукерки. Добре піниться, економний, не пересушує шкіру. Тепер постійно користуюсь цим брендом. Лайк від мене і мого хлопця 🫶🏻
6. Гель для душу - 10 із 10.
Мені більше нагадує аромат мигдалю і ванілі. Я не дуже люблю запаху кокосу, але тут його дійсно не чути і для мене - це дійсно великий +! Шкіра гладенька, зволожена, чудово пахне. Тепер замовляю постійно, але інші смаки і поки що не було розчарування від користування 🥰
7. Паста відбілююча - 7 із 10.
Маю чутливі зуби, тому з обережністю використовую. Ефект помітний. Дякую за подарунок 🎁
Продукти для цього looks
Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей і олією арганії
Shelly Professional Care Smoothing Foot Cream
230
58 ₴
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
Shelly Professional Care Hand and Nail Cream
187
156 ₴
Коментарі (0)