Плани на 2025 рік

Дівчата, я теж не планую життя більше ніж на тиждень. Після важкого 2022 р все змінилось...

Я довгий час відчувала втому, потім зрозуміла, що я високочутлива людина, що мене оця рутина з планами тримає на плаву. Без плану, я з гіперфіксацією можу залипнути в одну точку, а з ними - інколи звертати на вірний шлях. Мені дуже прикро, що багато чого популярізується і втрачає в собі добро. В планах є добро, для деяких людей це інструмент і орієнтир.

✨Тож косметичні плани на 2025:

• Українські бренди з ламелярним доглядом за обличчям.

Взагалі зрозуміла, що мої засоби це ламелярні - відновлюють захисний бар'єр. Хочу в цьому принципі більше розібратись та спробувати, знайти своє.

• кремові текстури на очі

Я люблю мінеральну косметику, але вона пилить. Я в цьому році хочу завершити свій набір від Illusor та зменшити кількість давніх засобів. В олівцях я бачу силу для себе. Макіяж оновлюється, олівчик точиш і він закінчується. Це гігієнічніше, ніж тіні, палетки, куди ти лізеш пензлем. Дуже хочу sayeah олівці спробувати, ось ось думаю сбудеться🤞

• змінити техніку макіяжу

Сухі текстури на шкіру, кремові - на очі, синці під очима приховувати, навчитись малювати pappy eyes ще краще.

• ультро мякі пензлі для повік

дуже дискомфортно моїм очям від дотику. Чим віртуозніший макіяж, тим вони швидше втомюються, темнішають. Тож шукаю ультра м'які пензлі, тушовка буде зі мною ще довго.

• моя мета - більше скарбів з makeup

Є багато виробників, все цікаво спробувати. Але я така жлобіха на доставку (це татові гени😂). Тому занурююсь в цьому році в улюблений сайт і шукаю-купую-тестую-знаходжу.

• Знайти свій аромат з лотосом - парфуми
  • автозасмагу продовжувати

так мені сподобалось міняти колір шкіри, хочу вивести це в якісний рівень, спробувати інші засоби

✨Зупинюсь на цьому, сподіваюсь все збудеться🤞

16 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
16 грудня, 2024

Продукти для цього looks