Розчарування від Olivia Garden

У мене вже був пост про гребінці, але мені захотілося спробувати більш бюджетні варіанти, які хвалять (мені вдалося вихопити цей гребінець за 250грн).

Для постановки об'єму на кінчиках щетинок не повинно бути великих кульок, а в ідеалі їх взагалі не повинно бути. У гребінця iDetangle Brush THICK Hair кульки маленькі й не повинні були заважати, але сама конструкція не продумана, яку неможливо розглянути онлайн.

Кульки заважають швидкому вилученню гребінця з волосся і підвищують ризик заплутування. Щиро не люблю ці кульки, і нікому не раджу купувати з ними гребінці. Ще вони люблять сколюватися і оголювати гострий край зубчика, підвищуючи ризик травматизації шкіри голови.

Гребінець iDetangle обіцяє легко розплутувати мокрі та сухі пасма, але він обриває слабкі волоски. Я спробувала показати це на фото.

В побуті у мене є Janeke, крім сушіння і постановки об'єму він відмінно розчісує сплутане волосся. Гребінець настільки функціональний, що я навіть витягую волосся з ним одним. Ось його я щиро рекомендую.

16 грудня, 2024
Alina Litvin
16 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Щітка для волосся