чи то пілінг чи то сироватка від The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

Для мене дивний, але робочий продукт - "підгон" від подружки. Супер-незвичний засіб, яким незрозуміло як користуватися: чи наносити на 10 хв і змивати як пілінг чи залишати на ніч, як сироватку і змивати вранці - бачила обидва способи використання у відгуках, пробувала також два. При нанесенні - першу хвилину щипле нівроку навіть мою товсту шкіру 🤣
Виробник рекомендує наносити на ніч в пору, коли мало сонця - з кінця жовтня по березень та вмиватись вранці як зазвичай, тобто по суті це нічна сироватка. Але у відгуках бачила, що якщо щодня наносити - може спалити верхній шар.
Другий варіант, який побачила в коментарях - як з кислотними пілінгами, мені норм 10-20 хв витримування, але я не використовую щовечора її, хоч у виробника жодних застережень.
Що по дії: вирівнює бугорочки, з чорними цятками і дрібними прищиками гарно бореться, у великих пришвидшує загоєння. Не впевнена, що самостійно куплю цей засіб, ще подивлюсь як буде далі, але поки мені здається що у нього виходить працювати з моїми підшкірниками.

16 грудня, 2024
getejra
16 грудня, 2024

Продукти для цього looks

The Ordinary Lactic Acid 10%
Всі відгуки (8)
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%
Всі відгуки (4)