#Xmasmusicmakeupclub

Коли я думаю про мелодію і музику косметики, я не можу згадати про ноти саме в парфумерії. Саме цей інструмент я обираю, що б створювати будь яку мелодію, що мені заманеться. Солодкими поцілунками від Tink, я розпочала свою новорічну гру, де кожен парфум, допомагає підняти настрій і додати нове звучання в мої будні. Від переливів солодких квіткових нот від Furla, я плавно перетікаю в цитрусову симфонію аромату від 13Perfumes, що доповнює легке звучання яблука в Moschino Toy2. Це надихає на ніжний відтінок губ і продовжує вже нове , гурманічне звучання парфумів, де в кінці, ми вже в ароматному танку моєї парфумової полички.

Як ви могли здогадатися, ноти гарно чую лише в парфумерії, чого не скажеш про справжню гру музичних інструментів. Варто мені тільки почати співати, як кіт біжить до мене і мабуть думає що мені зле і робить все - що б я замовчала. Тож будемо вдячні мені, що я не заспівала 😂

Якщо що, то я робила спроби розбити парфуми і заодно зіграти Jingle Bells. Після прослуховування, раджу прикласти до вух льод і включити нормальну версію у виконанні Френка Сінатри.

16 грудня, 2024
Alina_Demchenko
16 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Moschino Toy 2
Всі відгуки (49)
Furla Preziosa
Всі відгуки (5)