Поповнила свою колекцію бренду Bogenia

Почнімо з того, що у мене є великий нещодавній допис, все що у мене представлено з бренду Bogenia, за

який я в понеділок мала стільки нервів, що хотілось видалитись з клубу.. з такою політикою, але то таке.. підтримайте будь ласка його

https://club.makeup.com.ua/post/59809/

Ну і що новеньке -

🍒Румяна Angelic 002 cherie і зовсім не червоні, як я очікувала, в щось персиково помаранчеве, тушуються прекрасно, видно з під пудри, не зникають з обличчя в продовж дня, як з багатьма кремовими продуктами буває, але підійде відтінок 02 для більш теплого кольоротипу дівчатам, для більш холодних, мої інші 05 і більш нейтральні 04, більше мені імпонують.

🩷Помада серії Lipstick Velvet 104 pink geranium, комфортна, кремова, колір мій на 100%, хоча у відгуках писали коричнева, темна, та де ж, при тонкому нанесені, і розтушовці пальцем, це холодний колір півонії, не гірчить у роті, не попахує, бюджетна знахідка, є ще інший колір 108 у мене, у дописі вище.

🖌Пензлик колекції Proseries для тіней 006 mimosa, синтетичний, пухнастий, величенький, але сплюснутий наче збоків, що зручно буде, мені тушувати в шкіру тіні, орбітальної зони. Задоволена дуже🤩

18 грудня, 2024
Трискіба Яна
25
Підписники
0
18 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Bogenia Velvet Lipstick
Всі відгуки (4)
Bogenia Angelic Creamy Blush Stick
Всі відгуки (6)