#12beautymealsmakeupclub

Цей рік виявився дуже продуктивним на відкриття і на звершення.

До участі у клубі я дуже часто відкладала покупки тих засобів, які мені давно хотілось, та в принципі я так детально і не вивчала їх.

А сьогодні хочеться жити і радіти дрібничкам.

Тому я більше не відкладаю бажані покупки на далекі полички, а купляю по можливості.

Повірте, це тішить і надає гарного настрою.

1. Парфумована вода Chanel Chance EAU Tendre, висіла в моїх бажаннях дуже довго і нарешті ця шайбочка в мене. Чарівний ніжний аромат і дуже милий флакон.
  2. Щітка для волосся Janeke Superbrash- ну це просто відкриття, моє волосся в захваті, а око не може надивитись на цю милу штуку.
  3. Флюїд для жирної шкіри обличчя Vichy, має легке покриття, гарне зволоження без обтяження.
  4. Гель для зони навколо очей Vichy, легка і приємна текстура, засіб з кофеїном, гарно пробуджує зону навколо очей зранку.
  5. Brow wax, Zola, це тепер найулюбленіший засіб для фіксації брів, чарівний і все😄
  6. Туш Clarins, чудова туш, яка дуже гарно профарбовує мої вії, має стильний гарний флакон.
  7. Maybelline dream satin BB, найкращий bb для мене, чудово зволожує і освіжає колір обличчя, не обтяжує і не сушить шкіру.
  8. Матуюча пудра Maybelline Fit me, стала моєю подругою, чудово запобігає появі жирності макіяжу протягом дня.
  9. Кремові румʼяна Max factor, ідеальний колір, стали відкриттям для мене, гарний флакон, який не буде дитяти як попередній від іншого бренду.
  10. Олівчик Lamel, відмічу відтінок 406-любов❤️
  11. Олівчик Colour intense, відтінок 05, холодний червоний 🫦
  12. Хайлайтер Lamel glow, відтінок 401 Luna, чарівно сяє на обличчі, додає свіжості макіяжу.
19 грудня, 2024
Zirka_D.
19 грудня, 2024