1
/4
Другий мейк палеткою Glambee | Затест інших продуктів
Всім привіт! Нарешті підвернулась можливість - і я тут же зробила макіяж із затестом одної з палеток. Сьогодні в нас в програмі - тіні Glambee Luxariate. Виглядає все досить непогано, але от причепитись я вже маю до чого. Знаючи про те, як ковзають шиммери у Huda Beauty, я вирішила садити блискучки на базу від BH Cosmetics. Вона не тільки покращує пігментацію, а ще й має липку базу, за рахунок чого бетонує все, що на неї чіпляєш. Але я ще не встигла відфоткати макіяж, як тут же блискучка забилась у внутрішню складку [4 фото]. Хоч, якщо не закривати око - цього не видно 😅 Тому, вже перший жирний мінус палетки відзначено, але враховуючи ціну 200 грн я на це очікувала 🙃 Треба буде ще добряче перепробувати, на який консилер та базу садити відтінки.
На обличчі вирішила затестити пробники двох відтінків зволожуючого тонального крему від Sheglam - Fair i Porcelain. І тут я змирилась, що по міркам китайців мого обличчя не існує. Раніше я ще брала на затест відтінок Chantilly, бо боялась, щоб не було все дуже сметанкове. Але виявилось все навпаки - мене дуже теплить, рижить і контрастує з шиєю. На жаль, не моє... а текстура тону досить непогана, хоч все одно програє моєму незмінному Revolution Pro🙈
Далі консилер - Bourjois Always Fabulous, не супер перекриває, але на біду може бути 😂 Закріпила все улюбленою пудрою Ciate London Extraordinary. Брови оформила олівчиком Maybelline Ultra Slim та закріпила віском Zola. На вилицях легко виблискує хайлайтер Wet n Wild Megaglo 319 Blossom Glow та ніжний румʼянець двома світлими відтінками з палетки Sheglam. На повіках водостійка туш Burgundy, теж від Sheglam
На губах олівчик Eveline у відтінку 26 Runway Plum у поєднанні з голографічним блиском 82 відтінку.
Продукти для цього looks
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Автоматичний ультратонкий олівець для брів
417
203 ₴
Bourjois Always Fabulous Full Coverage Sculptor Concealer
Скульптор-консилер для обличчя
18
328 ₴
Sheglam All-in-One Volume & Length Mascara
Подвійна туш для вій для подовження та об'єму
1