1
/1
Пора чудес та подарунків
Новий рік – це казковий час чудес, чарівництва та радості. Адже саме новорічні свята дарують здійснення найзаповітніших бажань, чудові подарунки та зустрічі з близькими людьми. Традиційно це час підводити підсумки року і будувати плани на майбутнє.
А також це чудова нагода побалувати себе якоюсь довгоочікуваною покупкою.
Досить часто ми відкладаємо свої бажання або зовсім забуваємо приділяти собі увагу. Інколи новорічна казка або диво потрібне не тільки дітям, а і дорослим. Сьогодні я хочу нагадати вам, що головний чарівник це ви самі. Тож настав час здійснювати свої мрії.
Я завжди перед новим роком традиційно балую себе якоюсь покупкою. Це може бути будь що. В прошлому році я робила собі б'юті процедури - збільшила губи, зробила перманентний макіяж - стрілка на очах.
В цьому році в мене великих бажань не було, то ж вирішила побалувати себе знов улюбленим парфумом. Свій вибір зупинила на перевіреній класиці - Yves Saint Laurent Libre. Маленький приємний бонус собі любимій і нагадування, що треба не забувати про власні мрії, будь які - від маленьких до великих.
Дівчата, хочу вам сказати - любіть себе, приділяйте час собі, балуйте себе покупками або б'юті процедурами. Нехай це буде чергова помада, улюблений парфум або похід на масаж. Головне, що це вас емоційно підніме і зробить трішки щасливішою.
Коментарі (0)