Передноворічні обновочки

Скоро різдвяно-новорічні свята і мені дуже захотілось порадувати себе чимось новеньким з парфумерії, зробити собі, так би мовити, подарунок)

Я вже мала і парфуми, і аромадифузор, і навіть гель для душу від українського парфумерного бренду Avenue Des Parfums. І після першого знайомства з продукцією цього бренду я залишилась приємно враженою якістю та красою звучання ароматів. Я завжди досить скептично ставилась до аналогової парфумерії, та Avenue Des Parfums зумів змінити мою думку щодо цього, переконавши, що навіть більш ніж доступні по ціні копії можуть бути якісними і мати благородне, практично ідентичне з оригіналом, звучання. І, чесно кажучи, я безмежно пишаюся, що наші українські виробники вийшли на такий високий рівень якості своєї продукції, будучи рівноправними конкурентами відомим брендам!

На цей раз взяла три нові флакончики парфумів:

Vanilla Delhi – ці парфуми для себе) Захотілось чогось солоденького, тепленького та зігріваючого.

І чоловічі – Unreal Dubai та Stellar Madrid – навпаки більш свіжі та легкі.

Звичайно, я нестримана і відкрила всі три флакончики ще дорогою з пошти додому))) І скажу – я дуже рада своєму вибору! Шикарне звучання, гарна якість та стійкість.

Ще розношуватиму, а згодом поділюсь своїми враженнями про кожен із ароматів в окремих відгуках.

Всім гарного та мирного дня!❤

20 грудня, 2024
YuliHrytskoff
20 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Avenue Des Parfums Stellar Madrid
Всі відгуки (2)
Avenue Des Parfums Unreal Dubai
Всі відгуки (2)
Avenue Des Parfums Vanilla Delhi
Всі відгуки (4)