1
/1
Передноворічні обнов очки
Скоро різдвяно-новорічні свята і мені дуже захотілось порадувати себе чимось новеньким з парфумерії, зробити собі, так би мовити, подарунок)
Я вже мала і парфуми, і аромадифузор, і навіть гель для душу від українського парфумерного бренду Avenue Des Parfums. І після першого знайомства з продукцією цього бренду я залишилась приємно враженою якістю та красою звучання ароматів. Я завжди досить скептично ставилась до аналогової парфумерії, та Avenue Des Parfums зумів змінити мою думку щодо цього, переконавши, що навіть більш ніж доступні по ціні копії можуть бути якісними і мати благородне, практично ідентичне з оригіналом, звучання. І, чесно кажучи, я безмежно пишаюся, що наші українські виробники вийшли на такий високий рівень якості своєї продукції, будучи рівноправними конкурентами відомим брендам!
На цей раз взяла три нові флакончики парфумів:
Vanilla Delhi – ці парфуми для себе) Захотілось чогось солоденького, тепленького та зігріваючого.
І чоловічі – Unreal Dubai та Stellar Madrid – навпаки більш свіжі та легкі.
Звичайно, я нестримана і відкрила всі три флакончики ще дорогою з пошти додому))) І скажу – я дуже рада своєму вибору! Шикарне звучання, гарна якість та стійкість.
Ще розношуватиму, а згодом поділюсь своїми враженнями про кожен із ароматів в окремих відгуках.
Всім гарного та мирного дня!❤
Коментарі (0)