#12beautymealsmakeupclub.

Ось-ось до нас постукає найрадісніше, найдобріше, найчарівніше зі свят зими.

🎄

Меню святкової вечері складається з 12 страв і приправлена 12 спеціями - символи року.

Отже, розглянемо меню б'юті - страв:

🍽️

1. Щоб вуста були ніжними та м'якими взимку, косметологи рекомендують скрабувати їх. Дрібні частинки прибирають омертвілі клітини, позбавляючи сухості й тріщин. І в цьому мені допомагає кокосовий скраб NEO.

2. Всі ми знаємо, що шкіра навколо очей потребує особливої уваги. Тому догляд має містити в себе важливі інгредієнти, як гіалуронова кислота, молочна, кофеїн, вітамін С. Для цього обрала крем Garnier Vitamin C Eye Cream\ Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння. Крем забезпечує зволоження та сяяння шкіри навколо очей.

3. Влітку і в сезон шапок і капюшонів використовую свій улюблений шампунь Byphasse Family Fresh Delice Shampoo (з лаймом та зеленим чаєм). Він забезпечує дбайливе та ефективне очищення шкіри голови.

4. Полюбляю ефірну олію "ЕВКАЛІПТ" Це відмінна профілактика простудних захворювань.

5. Цього року замість освіжувача повітря, полюбила використовувати недорогі копії парфумів. Знаю це не правильно, але ж я не часто так роблю.

❄️

6. Обожнюю маски для обличчя в домашньому догляді. Вони часто мають миттєвий ефект, надають шкірі свіжість, сяйво та гладкість.

7. Monotheme Fine Fragrances Venezia Apotheose De Rose зараз один з моїх улюблених парфумів. Хоча він і простий, але такий літній. Це аромат про ніжну ранкову і свіжу трояндочку.🌹

8. Sacara- крем колаген з вітаміном с для обличчя. За моїм спостереженням після нього шкіра візуально більш підтягнута. Пружна за рахунок гарного зволоження.

9. Крем - бальзам для сухої шкіри рук. "Чергова Аптека" За недорогу ціну отримала гідний крем. Він добре пом’якшує і живить дуже суху шкіру рук. Шкіра стає м’якою та доглянутою.

10. Блиск для губ Bourjois GLOSS FABULEUX. Хочу відзначити гарне зволоження та пом’якшення і він ефектно виглядає на губах.

☃️

11. Дезодорант - спрей "Алуніт" з ефірною олією мяти. Подобається що він натуральний, має освіжальний ефект завдяки олії м’яти, зручний у використані.

12. Люблю повалятися у ванній, тому купую постійно різну сіль і тішуся приємним ароматом. Тут фаворитів немає, всі подобаються, які спробувала. Зараз на поличці сіль від марки Желана.

🎄

З наступаючими святами!💖

20 грудня, 2024
Олеся К...🐠
20 грудня, 2024