1
/1
Косметичні оновлення
Зараз майже нічого нового не купую для краси, але все ж таки назбиралося кілька нових засобів:
- Новорічні бальзами від Mermade Jingle Bell Rock та Christmas Cookie. Бачили їх? Я просто не змогла встояти перед таким гарним оленятком та новорічним креативом...і звісно, ароматами.
- Парфумований кондиціонер для прання Tesori d'Oriente Візантія. Люблю цей аромат. Цього разу купила для батьків.
- Олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte. Колір світліше, ніж мав бути. Буду тестити.
- Набір мініатюр Yves Saint Laurent з 4 парфумів. Набір мені привезли з-за кордону. Black Opium я обожнюю та роками користуюсь ними. А також, завжди було цікаво спробувати той самий класичний Opium. Спільного у них взагалі небагото... але про це згодом.
- Комплекс вітамінів BioTech USA Multivitamin for Women та One a Day. З першими знайома досить давно (про них тут: https://club.makeup.com.ua/post/15213/ ) і ось знову обрала цей комплекст. Один з небагатьох, який дійсно на мені працює. А другі взяла на подарунок. BioTech USA непогано себе показує.
З чим з цього знайомі вже? Про що цікаво дізнатися більше?
Бережіть себе красуні та гарних вихідних ♥
20 грудня, 2024
Коментарі (0)