Косметичні оновлення

Зараз майже нічого нового не купую для краси, але все ж таки назбиралося кілька нових засобів:

1. Новорічні бальзами від Mermade Jingle Bell Rock та Christmas Cookie. Бачили їх? Я просто не змогла встояти перед таким гарним оленятком та новорічним креативом...і звісно, ароматами.
  2. Парфумований кондиціонер для прання Tesori d'Oriente Візантія. Люблю цей аромат. Цього разу купила для батьків.
  3. Олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte. Колір світліше, ніж мав бути. Буду тестити.
  4. Набір мініатюр Yves Saint Laurent з 4 парфумів. Набір мені привезли з-за кордону. Black Opium я обожнюю та роками користуюсь ними. А також, завжди було цікаво спробувати той самий класичний Opium. Спільного у них взагалі небагото... але про це згодом.
  5. Комплекс вітамінів BioTech USA Multivitamin for Women та One a Day. З першими знайома досить давно (про них тут: https://club.makeup.com.ua/post/15213/ ) і ось знову обрала цей комплекст. Один з небагатьох, який дійсно на мені працює. А другі взяла на подарунок. BioTech USA непогано себе показує.

З чим з цього знайомі вже? Про що цікаво дізнатися більше?

Бережіть себе красуні та гарних вихідних ♥

20 грудня, 2024
M O N D ✨️
20 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Yves Saint Laurent Opium
Всі відгуки (2)
Yves Saint Laurent Mon Paris
Всі відгуки (9)
Комплекс вітамінів для жінок
Всі відгуки (3)