Моя різдвяна бʼюті вечеря

Цей рік був сповнений бʼюті-відкриттів і багато з них я зробила саме завдяки Makeup Club. Більшість із засобів дуже сподобалися і перейшли в улюблені ❤️

Тож запрошую вас на мою Різдвяну бʼюті вечерю)

Основні страви:

Серед основних страв у мене смачний та поживний догляд за шкірою, адже здорова і красива шкіра - основа краси))

1. Антивікова сироватка з ретиналем від Jole подарувала моїй шкірі чистоту і допомогла позбавитися від висипань)))
  2. Сироватка проти пігментації з арбутином 5% і ніацинамідом 5% від Cos De Baha - мій рятівник від пігментних плям уже 2 роки поспіль.
  3. Відновлювальний ламелярний крем для обличчя Jole - компаньйон сироватки з ретиналем та кислотного пілінга. Гарно заспокоює і живить.
  4. Відновлювальний нічний крем з гіалуроновою кислотою, комплексом пептидів і керамідів Jole - безцінний помічник шкіри протягом усього року)

Другі страви:

Не менш важлива частина застілля і теж про догляд. Хоча я обрала для них екстравагантну подачу в бокалі)

1. Антивікова сироватка для очей Jole чудово живить і зволожує, наче ущільнює шкіру і зменшує видимість темних кіл під очима.
  2. Зволожуюча маска для очей проти мімічних зморшок Eye Mask Against Facial Wrinkles - це круте і дієве відкриття для боротьби з мімічними зморшками навколо очей!

Напої:

Підкреслюють витонченість вечері і дають легкість))

1. Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara - гарне подовження та стійкість- ну що ще потрібно, щоб підкреслити красу очей?
  2. Туш для брів Bourjois Brow Fiber Oh Oui! Це ідеальне рішення для тих, кому подобається природність)) вже рік не розлучаюся з нею!

Десерти:

Солодкі апетитні десерти завжди підкреслюють смак основних страв та дарують приємне відчуття насолоди після вечері - тут я подаю декоративну косметику)

1. Тіні для очей в натуральних тонах patricia ledo - ідеальні і для легкого денного макіяжу, і для вишуканого вечірнього)
  2. Матова помада O’BAYS відтінок 1 - чудове доповнення денного макіяжу. Дякую Makeup Club, що зробили для мене це відкриття ☺️
  3. Матова помада O’BAYS відтінок 2 - коли душа бажає свята і яскравих рішень 🫦

Закуски

Аромат - це те, чого ми не бачимо, але саме він задає настрій і завершує образ)) мій незмінний фаворит вже 3 роки Lanvin Marry Me

Сподіваюся, що вам було смачно))) Веселих свят, спільното!

21 грудня, 2024
21 грудня, 2024