1
/6
Моя різдвяна бʼюті вечеря
Цей рік був сповнений бʼюті-відкриттів і багато з них я зробила саме завдяки Makeup Club. Більшість із засобів дуже сподобалися і перейшли в улюблені ❤️
Тож запрошую вас на мою Різдвяну бʼюті вечерю)
Основні страви:
Серед основних страв у мене смачний та поживний догляд за шкірою, адже здорова і красива шкіра - основа краси))
- Антивікова сироватка з ретиналем від Jole подарувала моїй шкірі чистоту і допомогла позбавитися від висипань)))
- Сироватка проти пігментації з арбутином 5% і ніацинамідом 5% від Cos De Baha - мій рятівник від пігментних плям уже 2 роки поспіль.
- Відновлювальний ламелярний крем для обличчя Jole - компаньйон сироватки з ретиналем та кислотного пілінга. Гарно заспокоює і живить.
- Відновлювальний нічний крем з гіалуроновою кислотою, комплексом пептидів і керамідів Jole - безцінний помічник шкіри протягом усього року)
Другі страви:
Не менш важлива частина застілля і теж про догляд. Хоча я обрала для них екстравагантну подачу в бокалі)
- Антивікова сироватка для очей Jole чудово живить і зволожує, наче ущільнює шкіру і зменшує видимість темних кіл під очима.
- Зволожуюча маска для очей проти мімічних зморшок Eye Mask Against Facial Wrinkles - це круте і дієве відкриття для боротьби з мімічними зморшками навколо очей!
Напої:
Підкреслюють витонченість вечері і дають легкість))
- Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara - гарне подовження та стійкість- ну що ще потрібно, щоб підкреслити красу очей?
- Туш для брів Bourjois Brow Fiber Oh Oui! Це ідеальне рішення для тих, кому подобається природність)) вже рік не розлучаюся з нею!
Десерти:
Солодкі апетитні десерти завжди підкреслюють смак основних страв та дарують приємне відчуття насолоди після вечері - тут я подаю декоративну косметику)
- Тіні для очей в натуральних тонах patricia ledo - ідеальні і для легкого денного макіяжу, і для вишуканого вечірнього)
- Матова помада O’BAYS відтінок 1 - чудове доповнення денного макіяжу. Дякую Makeup Club, що зробили для мене це відкриття ☺️
- Матова помада O’BAYS відтінок 2 - коли душа бажає свята і яскравих рішень 🫦
Закуски
Аромат - це те, чого ми не бачимо, але саме він задає настрій і завершує образ)) мій незмінний фаворит вже 3 роки Lanvin Marry Me
Сподіваюся, що вам було смачно))) Веселих свят, спільното!
Продукти для цього looks
Зволожувальна маска для контуру очей проти мімічних зморщок
Piel Cosmetics Rejuvenate Eye Mask With Botox Effect
12
Немає в наявності
Відновлювальний нічний крем з гіалуроновою кислотою, комплексом пептидів і керамідів
Jole Night Cream Anti-Aging Facial Cream
88
423 ₴
Відновлювальний ламелярний крем для обличчя
Jole Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire
56
444 ₴
Сироватка проти пігментації з арбутином 5% і ніацинамідом 5%
Cos De BAHA Arbutin Niacinamide Serum
44
381 ₴
Коментарі (0)