#12beautymealsmakeupclub

Ну що ж… ялинка прикрашена гірляндою, засервірований святково стіл. Які ж на ньому опинились страви? Ой… б’юті-засоби.

❄️ 1. Ідеальна шоколадна туш від Hedonic, яка неймовірно натурально виглядає на віях, змивається теплою водою. Мій абсолютний фаворит серед тушей, та ще й від українського виробника.

❄️ 2. Не менш класний гель для фіксації брів від Hedonic. Рожевого для моїх тонких волосинок для фіксації цілком достатньо, а гель люблю всім серцем, бо його абсолютно не видно та не відчутно при хорошій фіксації.

❄️ 3. Ультратонкий олівець для брів Maybelline New York у відтінку Deep Brown. Ідеальний відтінок без рижинки, зручний у використанні і найходовіший продукт моєї косметички, адже без намальованих брів з дому я не вийду.

❄️ 4. Erborian BB Cream Baby Skin у відтінку Nude - ідеальний тон, який не забиває пори, гарно вирівнює тон шкіри, дає оксамитовий фініш. Коли використовую його, отримую компліменти щодо шкіри, яка у мене далеко не ідеальна.

❄️ 5. Кремові румʼяна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush у відтінку Delicate Pink. Гарно освіжають образ, комфортні у нанесенні, з терміном придатності цілих 2 роки після відкривання.

❄️ 6. Рисова пудра Paese - для проблемної шкіри must have. Нею припудрюю макіяж, так і spf, тож вона займає своє почесне місце на столі.

❄️ 7. Консилер Bright eyes від Lumene - моя знахідка, яка не лише маскує венки та синці під очима, але й має чудові доглядові властивості. Для мене це дуже комфортний варіант.

❄️ 8. Крем для шкіри навколо очей від Sue - гарно зволожує, живитись, легкий, ні з чим не конфліктує. А ще у нього чудовий склад - саме те, що потрібно для ніжної шкіри очей.

❄️ 9. Рідкі патчі Collagen & hydration для шкіри навколо очей від Sue - не лише незвичний формат. Після трьох місяців використання шкіра навколо очей стала виглядати помітно краще (засіб з пептидами). А ще - це так приємно, коли холодний ролик торкається шкіри, тож тримаю їх в холодильнику.

❄️ 10. Локальний підсушуючий засіб від прищів Re.Care - це немов бовтушка з моєї юності. Дійсно дієвий засіб, який буде неодноразово на повторі.

❄️ 11. Антиоксидантна сироватка з вітаміном С 5% від MIXTURA дала можливість повною мірою оцінити переваги вітаміну С (попередні сироватки з цим активним компонентом були з ляпами). Цей засіб ще й з улюбленими пребіотиками, без яких свій догляд не уявляю, тож вводити її у свій догляд без збільшення кількості баночок було зручно.

❄️ 12. Крем Lancaster Golden Lift Sculpting Cream. Чому? Бо моє перше знайомство з ретинолом пройшло без будь-яких негативних реакцій і тепер я не боюсь цього активу.

Вітаю усіх з прийдешніми святами! Нехай буде багато добрих і бажаних подій. Щоб в душі та на землі панував мир, спокій та радість ✨

21 грудня, 2024
olena_glossy
21 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Paese Rice Powder
Всі відгуки (24)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (267)
Paese Rice Powder
Всі відгуки (97)
Lumene Bright Eyes Under Eye Concealer
Всі відгуки (4)
Hedonic Clear Brow Gel
Всі відгуки (35)
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Всі відгуки (51)
Hedonic Mascara Perfect
Всі відгуки (57)
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 (міні)
Всі відгуки (24)
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20
Всі відгуки (31)
Рідкі патчі для шкіри навколо очей