1
/2
#12beautymealsmakeupclub
Ну що ж… ялинка прикрашена гірляндою, засервірований святково стіл. Які ж на ньому опинились страви? Ой… б’юті-засоби.
❄️ 1. Ідеальна шоколадна туш від Hedonic, яка неймовірно натурально виглядає на віях, змивається теплою водою. Мій абсолютний фаворит серед тушей, та ще й від українського виробника.
❄️ 2. Не менш класний гель для фіксації брів від Hedonic. Рожевого для моїх тонких волосинок для фіксації цілком достатньо, а гель люблю всім серцем, бо його абсолютно не видно та не відчутно при хорошій фіксації.
❄️ 3. Ультратонкий олівець для брів Maybelline New York у відтінку Deep Brown. Ідеальний відтінок без рижинки, зручний у використанні і найходовіший продукт моєї косметички, адже без намальованих брів з дому я не вийду.
❄️ 4. Erborian BB Cream Baby Skin у відтінку Nude - ідеальний тон, який не забиває пори, гарно вирівнює тон шкіри, дає оксамитовий фініш. Коли використовую його, отримую компліменти щодо шкіри, яка у мене далеко не ідеальна.
❄️ 5. Кремові румʼяна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush у відтінку Delicate Pink. Гарно освіжають образ, комфортні у нанесенні, з терміном придатності цілих 2 роки після відкривання.
❄️ 6. Рисова пудра Paese - для проблемної шкіри must have. Нею припудрюю макіяж, так і spf, тож вона займає своє почесне місце на столі.
❄️ 7. Консилер Bright eyes від Lumene - моя знахідка, яка не лише маскує венки та синці під очима, але й має чудові доглядові властивості. Для мене це дуже комфортний варіант.
❄️ 8. Крем для шкіри навколо очей від Sue - гарно зволожує, живитись, легкий, ні з чим не конфліктує. А ще у нього чудовий склад - саме те, що потрібно для ніжної шкіри очей.
❄️ 9. Рідкі патчі Collagen & hydration для шкіри навколо очей від Sue - не лише незвичний формат. Після трьох місяців використання шкіра навколо очей стала виглядати помітно краще (засіб з пептидами). А ще - це так приємно, коли холодний ролик торкається шкіри, тож тримаю їх в холодильнику.
❄️ 10. Локальний підсушуючий засіб від прищів Re.Care - це немов бовтушка з моєї юності. Дійсно дієвий засіб, який буде неодноразово на повторі.
❄️ 11. Антиоксидантна сироватка з вітаміном С 5% від MIXTURA дала можливість повною мірою оцінити переваги вітаміну С (попередні сироватки з цим активним компонентом були з ляпами). Цей засіб ще й з улюбленими пребіотиками, без яких свій догляд не уявляю, тож вводити її у свій догляд без збільшення кількості баночок було зручно.
❄️ 12. Крем Lancaster Golden Lift Sculpting Cream. Чому? Бо моє перше знайомство з ретинолом пройшло без будь-яких негативних реакцій і тепер я не боюсь цього активу.
Вітаю усіх з прийдешніми святами! Нехай буде багато добрих і бажаних подій. Щоб в душі та на землі панував мир, спокій та радість ✨
Продукти для цього looks
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Автоматичний ультратонкий олівець для брів
417
203 ₴
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 (міні)
ВВ-крем з ефектом "Шкіра як у дитини"
13
1199 ₴
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20
ВВ dore-крем з ефектом "Шкіра як у дитини"
21
2299 ₴
Коментарі (0)