1
/8
Останні поповнення косметички (авжеж цього року)
Рік вже майже минув, тож час побачити що останнім в цьому році потрапило до моєї косметички. І це 5рка засобів для макіяжу, яка легко зробить ваш святковий образ більш святковим ну або червоним.
- Clarins Lip Comfort Oil у відтінку 03 Cherry. Напівпрозорий червоний відтінок, який не тільки робить ваші губи більш соковитими, а й гарно так зволожує. Навіть такій людині як я, в якої 99% косметики - бюджет, дуже хотілось спробувати саме цю олійку. Цей засіб майже бестеллер, а може і не майже.
- Сlarins lip perfector у відтінку 18 Intense Garnet. По відтінку - мій фаворит.Ну тут одразу читається моя любов до готичних романів, бо це просто неймовірно привабливий вишневий відтінок ( щось навіть більше до гранату). На губах я цю красу поки ще не тестувала, але це не на довго.
- Clarins Joli Rouge Velvet Matte Lipstick. Ще одна червона красуня, з солодким ніжним ароматом, доєдналась до моїх помад. Відтінок 754 - Deep Red
- Clarins Lash & Brow Double Fix Mascara Top. Подібні засоби я раніше не дуже розуміла, але потім як зрозуміла 😂 Це для мене більш ідеальний варіант, бо інколи формули водостійких тушей, дивно виглядають на віях, а тут - використовуєш улюблену і перекриваєш цим диво засобом. Ну і певна річ можна використовувати як гель для брів (більшість мабуть так і робить)
- Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Цей засіб викликає більше всього інтересу. Чому ? Тому що він обіцяє ідеальний рел'єф, що зробить макіяж більш бездоганим. Що таке пори ? Ви забудете про це слово з цим кремом. Але не точно - не тестувала ще)))
21 грудня, 2024
Коментарі (0)