1
/5
#12beautymealsmakeupclub
На цьому святковому столі зібрала свою улюблену косметику.
1. Туш для вій Maybelline Lush Sensational - мій фаворит на протязі багатьох років, особливо у відтінку Burgundy brown 🤎. Обожнюю цей колір. Туш має зручну щіточку і створює шикарний ефект: подовжує, гарно розділяє, надає об'єму. Не осипається, легко змивається (навіть теплою водою). Для мене вона одна з найкращих.
2. Розсипчата пудра від O'BAYS стала відкриттям цього року і теж одразу стала моєю улюбленицею. Вона має приємну шовковисту текстуру, лягає невагомим шаром, непомітна на обличчі, чудово матує, не підкреслює сухість і недоліки, має гарну стійкість.
3. Бронзер від Nars один із найулюбленіших. Створює на обличчі ефект "поцілунку сонечка", має приємну текстуру, трохи сяйливий, легко наноситься, гарно виглядає.
4. Рум'яна від the Balm AutoBalm. Міні-версія однушка у відтінку Houston. Мають дуже ніжний персиковий відтінок, легко наносяться і тушуються. Чудовий варіант на кожен день.
5. Палетка тіней для повік Essence The Rose Edition. Класна базова палетка з гарними відтінками. Універсальна, ідеальна для щоденного використання. Тіні мають шовковисту текстуру, пігментовані і стійкі.
6. Інтенсивно зволожувальний гель тривалої дії 100 годин зволоження Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator - ще одна знахідка цього року. Засіб має легку текстуру, швидко поглинається, зволожує, не обтяжує. Супер.
7. Парфуми Cherry Osaka - одні із улюблених від Avenue des Parfums. Шаленію від них. Дуже схожі на Tom Ford Lost cherry. Ця п'янка вишня з мигдальною кісточкою зачаровує. Аромат насичений, глибокий, стійкий. Поки що один з фаворитів.
8. Condensed Milk & Nutty Cooki by Fantasy Community Perfumes - ще одна моя нова любов. Ох, цей солодкий аромат згущеного молока - ну неймовірно смачний і реалістичний, не передати словами. Це парфуми, які підіймають настрій, повертають і дитинство і огортають особливим затишком. До того ж стійкі.
9. Протеїнова маска для пошкодженого волосся La'dor Eco Hydro LPP Treatment. Це одна з найкращих масок від даного бренду, яка чудово працює на моєму волоссі. Зволожує, розгладжує, робить його більш доглянутим, приємним на дотик, гладенькими і шовковистим.
10. Незмивний засіб для зволоження та наповнення волосся Mirella Professional Hair Factor F Filling Leave-in Moisturizer - теж знахідка цього року. Купляла за порадою майстра і залишилася задоволена. Засіб зволожує, живить, наповнює волосся і розгладжує. На пошкодженому освітленому волоссі дає гарний ефект.
11. Гіалуронова тонувальна сироватка для обличчя L'oreal Paris True Match Nude настільки мені сподобалася, що я придбала вже другий флакон. Усе в ній прекрасно: легка текстура, безпроблемне нанесення, бо лягає ідеально, вдалий відтінок. Тон лягає рівномірним шаром, не окислюється, не помітний на обличчі, залишає напів матовий фініш, має непогану стійкість.
12. Консилер з охолоджувальним наконечником Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation. З цим засобом познайомилися нещодавно, але він вже встиг стати улюбленцем. Мультитаскер має цікавий формат з роликовим наконечником, його можна використовувати як консилер і в якості тонального засобу, також маскувати певні недоліки. Мені подобається він як консилер. Легко наноситься і тушується, освіжає зону під очима, надаючи сяяння, непогано вирівнює тон, не сушить, в складочки практично не западає. Вдала новинка.
Ось такий вийшов різдвяний beauty-стіл.
Коментарі (0)