#12beautymealsmakeupclub

Запрошую до мого святкового beauty-столу 🤗
Тут нові засоби, які неймовірно смакували цьогоріч, та традиційні, до яких завжди повертаюсь.

Основні страви:
1. Шампунь La'dor Wonder Bubble
Відкриття 2024. Дуже економічний у використанні, чудесні запах і текстура, з ним я можу пропустити етап кондиціонеру коли дуже поспішаю.
2. Olaplex №6
Відкриття 2024. Найкращий незмивний крем, з тих які пробувала. Цієї парочки вистачає, щоб моє волосся виглядало чудово.
3. Сироватка Purito Deep Sea Droplet Serum з пептидами, морською водою та екстрактом сніжного гриба.
Відкриття 2024. Ідеальна ранкова сироватка під крем, тональний чи SPF. Робить шкіру зволоженою та пружною.

4. Гель для вмивання Mermade
Відкриття 2024. Бюджетний і ефективний. Сподіваюсь, що у 2025 Mermade таки зроблять більшу баночку 🤗
5. Крем для тіла Rituals
Люблю за аромат, зволоження і концепцію. І сонячно-апельсиновий Mehr займає особливо почесне місце на святковому столі
6. BB Maybelline dream Satin
Крем, який зі мною вже багато років. Ніжний тон без ефекту маски, ціна, сатиновий фініш на шкірі, що не підкреслює лущення коли вони є, та наявність SPF.
7. Нічна маска для губ Laneige
Незмінна рятівниця моїх потрісканих губ вже декілька років 🥰

Насолода для очей:
8. Палетка Anastasia Beverly Hills Glam To Go
Відкриття 2024. Хоч і люблю неймовірно палетки theBalm, ця стала фавориткою цьогоріч.
9. Олівець Make Up For Ever Aqua Resist Color Pencil
Відкриття 2024. Стрілочки з ним тримаються весь день навіть без бази, а ще у нього неймовірний бронзовий колір.
10. Tyш Maybelline Sky High
Sky High у різних кольорах моя фаворитка серед тушей. Які б не пробувала - повертаюсь до неї.

І на десерт:
11. NARS Orgasm
Рум'яна-хайлайтер які піднімають настрій самою лиш назвою 😅
12. Парфуми Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze
Дуже люблю оригінал, але і більшість екзотичних варіантів мені смакують. Кокосові нотки відтіняють свіжість зеленого чаю і нагадують про літо.

І адвенти, і свічки різдвяної вечері, і вогники ялинки на новий рік допомагають нам пережити найтемнішу пору року (чи найтемніші часи) та вірити, що весна і світло вже близько 🤍

Усім затишних і світлих свят 🎄

21 грудня, 2024
FancyNickname
21 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (332)
Крем для тіла
Всі відгуки (7)
Make Up For Ever Aqua Resist Color Pencil
Anastasia Beverly Hills Glam To Go Mini Pallete
Всі відгуки (2)