#12beautymealsmakeupclub

Дівчата, прошу за стіл! 🍷

Цей рік видався справжнім косметичним святом! Ділюся своїм "меню" з 12 найсмачніших "страв", які мене зачарували у 2024 році.

1. Гель для очищення Laroche Lipikar – наче м’яке хмаринка, яка очищує шкіру і не залишає після себе стягнутості.
  2. Тонік Bielenda – найкращий союзник для проблемної шкіри. Використовую як додатковий етап у догляді.
  3. Крем Cicaplast – бест оф зе бест. Це той продукт, без якого я вже не уявляю своїх буднів.
  4. Тон Catrice Invisible Cover 30N – ідеальний для білосніжок! Лягає рівно, не сушить і не підкреслює недоліків.
  5. Консилер Maybelline – тут без слів. Ви його любите, я його люблю, всі його люблять.
  6. Контур стік Kiko – любов з другого погляду. Спершу не зрозуміла його, але зараз він став моїм маст-хевом.
  7. Туш Max Factor – нове відкриття! Тепер фарбуюсь щодня з радістю.
  8. Кремові тіні Eveline – любов уже місяць. Скоро розповім про них більше!
  9. Палетка Bobbi Brown – подарунок від себе для себе. Закриває питання хайлайтеру та тіней.
  10. Блиски Kiko – у мене їх три, і кожен день вони створюють мої настрій.
  11. Рум’яна Kiko 09 – насичені, ніжні та такі, що хочеться використовувати щодня.
  12. Палетка хайлайтерів Dior – універсальний боєць! Тіні, хайлайтер, рум’яна, бронзер – все в одному!

Побажання на 2025 рік:
Дівчата, хай наступний рік буде таким же сяючим, як хайлайтер Dior, легким, як консилер Maybelline, і наповненим любов’ю до себе! Знайдіть свій ідеальний "косметичний рецепт", не бійтеся експериментувати й завжди залишайтеся собою!💖

22 грудня, 2024
Stassyababy
22 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Дерматологічний антиакне-тонік
Всі відгуки (28)
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (233)
Kiko Milano Unlimited Blush
Всі відгуки (15)
Палетка тіней для повік