#12beautymealsmakeupclub

Святкуємо Святвечір, збираємося нашою великою makeup родиною.
Запрошую накривати різдвяний beauty-стіл разом. Цього року в мене з'явилося декілька нових фаворитів, були дуже цікаві знайомства, від яких я в захваті.

Отже накриваємо стіл і почнемо ми з закусок
1. Зволожувальна нічна маска для обличчя Laneige
Неймовірне зволоження шкіри обличчя в той час коли ви спите, в цей час працює масочка над вашою красою
2. Молочко для тіла "Блакитна лілія" від нідерландського бренда Stackable.
Ароматний засіб для тіла, який здатний зробити з дуже сухої шкіри "цукерку".
3.Натуральні дезодоранти від Weleda
Якісний натуральний склад і завжди справляється зі своїми задачами.
4. Скраб для тіла від Rituals
Як отримати гладеньку шкіру тіла - скористатися скрабом для тіла від Rituals. Я в захваті від ефекту. М'яке очищення і суцільне задоволення в одному флаконі.
5. Засіб для макіяжу очей та обличчя Patricia Ledo
Сяючий засіб, який довго шукала. З цим засобом зручно створювати виразні та сяйливі акценти.

Переходимо до головних страв.
6. Масочки від Joko blend
Це тепер мій новий фаворит. Масочки фантастичні. Це швидкий спосіб освіжити шкіру обличчя. Робити їх одне задоволення, а обличчя після них таке м'яке та ніжне, немов оксамитове.
7. Сироватка проти випадіння волосся "Висококонцентрований комплекс" з екстрактом карликової пальми" від Hillary
Це мій новий і улюблений засіб для боротьби з випадінням волосся.
8. Парфум Yves Saint Laurent LIBRE
Вічна класика, як би часто не змінювала аромат, завжди повертаюсь до нього.

Не забуваємо про святковий аперитив
9. Зволожувальний шампунь для волосся La'dor Wonder Bubble
Моя нова знахідка по догляду за волоссям. Отримала необхідне зволоження, волосся блищить і приємне на дотик.
10. Маска спрей мультиактивна Nook Magic Arganoil Absolute One Leave-In
Мій найулюбленіший засіб для безболісного розчісування волосся, плюс додатково гарний термозахист.
11. Засіб для очищення шкіри обличчя LOreal Paris
Ідеальне поєднання пінки для вмивання та сироватки для бездоганного вигляду шкіри. Ніжний гель для вмивання, чудове очищення і бездоганний результат.

І на останок смачний десерт
12. Аромадифузор Avenue Des Parfums
Я обожнюю різну ароматику для дому і в цьому році я познайомилася з новинками від Avenue Des Parfums. Ароматика на вищому рівні

Ось така вийшла святкова beauty-вечеря. У Святвечір від щирого серця бажаю, щоб збулися всі добрі надії і світлі мрії, щоб чудове свято подарувало велику радість.

22 грудня, 2024
Аніта
22 грудня, 2024