#12beautymealsmakeupclub.

Дуже цікавий конкурс і неможливо не взяти в ньому участі, адже говорити про улюбленців так просто! Я за хвилину знесла в купку улюбленців, хоча спочатку подумала: "Ого, аж 12! Де ж їх взять?"😁

Почнемо:

1. Міцелярна пінка - просто неймовірно ніжне і водночас потужне очищення. Рада що знайшла цей продукт, бо до того на пінки особливо не зважала. Думала, що вони залегкі і не впораються із тоналкою і сонцезахистом, але ця манюня може все!

2. Гідрофільний бальзам із ароматом трав - став одним із моїх улюбленців. Туш і тоналку змиває бездоганно. А чим змити залишки мейку ви вже знаєте із пункту 1.

3. Ефірна олія чайного дерева - мій фаворит назавжди. Виробник тут особливого значення не має - головне щоб продукт був якісним, тому додала ось цю ефірку від українського бренду, яку планую брати в подільшому.

4. Безолійним лосьйоном від Cosrx можна користуватися коли зрадили інші засоби, адже цей ніколи не підведе - не закупорить пори, не викличе висипань. Гарне базове зволоження для жирної шкіри.

5. Сонцезахисному крему не зраджую вже 2 роки поспіль - були інші, але цей найкраший, завдяки ніжній текстурі і відсутності аромату.

6. Чорна підводка від NYX - мій мастхев. Вона ідеальна! Головне не натрапити на брак - як у мене було цього року із коричневою, однак навіть це не відбило бажання користуватися нею. Дуже зручна і довговічна!

7. Тушь Lancome - моя давня мрія. Просто класна і приємно брати до рук! Настрій піднімається.

8. BB Erborian став відкриттям цього року - без нього мій мейк не був би досконалим. Класний! Хочу спробувати ще версію від почервонінь.

9. Туалетна вода Givenchy - моє кохання - як же вона піднімає мені настрій! Це ніби феєрверк в душі, коли нюхаєш цей парфум! Обожнюю

10. Важкий люкс у вигляді спарклів від Bobbo Brown - кращий подарунок від сестри, який можна тільки собі уявити - нереальне мерехтіння і стійкість!

11. Метеорити - це також моя косметична радість без аромату і ефекту яких життя було б іншим))

12. Олійка від Sally Hansen у мене вже дуже давно - мабуть рочки 2 стоїть біля ліжечка і завершає мій кожен день!

Звісно улюбленців набагато більше - детальніше писатиму у нових дописах❤️

22 грудня, 2024
Annet🦄
22 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Lancome Hypnose Volume-a-Porter Mascara
Всі відгуки (3)
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner
Всі відгуки (36)
Безолійний зволожувальний лосьйон
Всі відгуки (6)
Guerlain Meteorites Pearl Glow
Ефірна олія чайного дерева
Пінка для вмивання з пробіотиками "Очищувальна"
 Сонцезахисний крем з пробіотиками
Всі відгуки (147)
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 (міні)
Всі відгуки (25)
Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Foil