#12beautymealsmakeupclub

Різдвяний стіл має бути багатим та різноманітним. І б'юті стіл не виключення.

Дякую MakeUp Club, за такий класний челендж. Хоч плани на свята мінімальні та ситуація напружена, створення цього святкового столу допомогло мені доторкнутися до різдвяної атмосфери.

Мої топ-12 "смаколиків" святкового б'юті-столу цього року:

1. Парфуми Black Opium від Yves Saint Laurent. Вони як кутя: повертаються із року в рік та ніколи не набридають. Кава, перець, мигдаль, фрукти створюють класну атмосферу та чудово підходять під мій характер.

2. Парфуми Warm Alicante від Avenue des Parfums. Без персиків в алкоголі не обійшлося. Гарна альтернатива Tom Ford Bitter Peach він нашого виробника. Підходить на будь-який привід, комплементарний та радує стійкістю.

3.  Аромадиффузор Patchouli & Spicy від Avenue Des Parfums. Це про прянощі, цитруси; затишок та зворушливі емоції. Чудова композиція для простору у холодні зимні дні.

4. Крем для обличчя Clinique. Ніжна гелева текстура у персиковому забарвленні. Сподобався у денний час, замінює базу під макіяж.

5. Міцелярна вода Bioderma Sensibio. Свіжість, заспокоєння та демакіяж. Ідеальний засіб для чутливої шкіри.

6. Пінка для вмивання Sane: вмивання зі злаковими нотами. Пінка приємна у використанні, бюджетна та з гарним складом.

7. Кератиновий безсульфатний шампунь La'dor. Корисні протеїни, живильні олії, шовк та кератин - усе необхідне для здоров'я волосся в одному флаконі. Делікатний шампунь, особливо підходить при сухості та ламкості волосся.

8. Тепер про міцне: Стайлінг-гель Got2b Glued. Міцна фіксація на весь день. Для брів та зачісок це мастхев, якщо інші фіксатори не тримаються весь день .

9. Туш від Clinique. І не просто туш, а з волокнами. Візуально відкриває погляд та профарбовує навіть складно доступні місця. Це туш для особливих випадків, вона заслуговує бути такою.

10. Сироватка для росту вій та брів Piel. Цей смаколик потребує часу, щоб проявити себе. Але очікування того варте. Перший засіб, який справді додав довжини та об'єму віям і бровам. І це без шкідливих компонентів.

11. Лайнер Sheglam. Завдяки своєму дизайну, виглядає як магічна паличка. Найкраще з підводок, що зустрічала. З ним легко малювати стрілочки, а стійкость зберігається весь день.

12. Прикраса столу: Помада Essence. Ніжна зволожуюча текстура та універсальний нюдовий відтінок 302. Цього року це мій лідер по використанню серед помад. Дуже вдала версія, до якої тягнеться рука.

Красуні, бажаю, щоб разом зі святами у ваше життя прийшли позитивні зміни, які очікуєте усім серцем! Нехай найбільшою проблемою, з якою доведеться стикнутися, - буде які саме родзинки обрати для куті на Різдво. А для створеня святкого столу завжди будуть сили та бажання.

Бережіть себе та гарних свят ♥

22 грудня, 2024
M O N D ✨️
22 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Міцелярна рідина
Всі відгуки (100)
Yves Saint Laurent Black Opium
Всі відгуки (34)
Кератиновий безсульфатний шампунь
Всі відгуки (3)
Avenue Des Parfums Warm Alicante