1
/3
#12beautymealsmakeupclub
12 улюблених засобів для губ, якими я користувалась у 2024 році
1. Блиск Clarins Natural Lip Perfector 25 — справжній захват! Дуже красивий відтінок)
2. Блиск Clarins Natural Lip Perfector 07 — базовий рожевий відтінок, неймовірно комфортний на губах, підходить для будь-якого образу.
3. Помада-мус Clarins Lip Milky Mousse 03 — використовую як тінт. Легка, невагома текстура, яка виглядає дуже природно.
4. Матова помада-мус Clarins Velvet Lip Perfector 02 — універсальний засіб, який використовую і як помаду, і як рум’яна. Дуже практичний продукт.
5. Олівець для губ Glambee 110 — моя база, грунт, фундамент! Підходить до будь-якого відтінку помади.
6. Олівець для губ Lamel 405 — обожнюю цей відтінок! Наношу як соло, так і з легким шаром тінту.
7. Олівці Colour Intense — чудовий бюджетний варіант на будь-який смак. Завжди тримаю кілька відтінків під рукою.
8. Бальзам для губ Nivea зі смаком полуниці — бальзам мого дитинства! Зволожує губи і нагадує про теплі моменти.
9. Бальзам для губ Carmex — справжній порятунок для обвітрених і сухих губ, особливо взимку.
10. Бальзам-помада Clinique Black Honey — цей відтінок зачарував мене з першого погляду. Він просто неймовірний!
11. Олійка для губ Nyx — солодка, тягуча і стійка. Обожнюю!
12. Тінт для губ O’Bays — за смак чорносмородинового варення цей продукт неможливо не любити!
Коментарі (0)