#12beautymealsmakeupclub

12 улюблених засобів для губ, якими я користувалась у 2024 році

1. Блиск Clarins Natural Lip Perfector 25 — справжній захват! Дуже красивий відтінок)

2. Блиск Clarins Natural Lip Perfector 07 — базовий рожевий відтінок, неймовірно комфортний на губах, підходить для будь-якого образу.

3. Помада-мус Clarins Lip Milky Mousse 03 — використовую як тінт. Легка, невагома текстура, яка виглядає дуже природно.

4. Матова помада-мус Clarins Velvet Lip Perfector 02 — універсальний засіб, який використовую і як помаду, і як рум’яна. Дуже практичний продукт.

5. Олівець для губ Glambee 110 — моя база, грунт, фундамент! Підходить до будь-якого відтінку помади.

6. Олівець для губ Lamel 405 — обожнюю цей відтінок! Наношу як соло, так і з легким шаром тінту.

7. Олівці Colour Intense — чудовий бюджетний варіант на будь-який смак. Завжди тримаю кілька відтінків під рукою.

8. Бальзам для губ Nivea зі смаком полуниці — бальзам мого дитинства! Зволожує губи і нагадує про теплі моменти.

9. Бальзам для губ Carmex — справжній порятунок для обвітрених і сухих губ, особливо взимку.

10. Бальзам-помада Clinique Black Honey — цей відтінок зачарував мене з першого погляду. Він просто неймовірний!

11. Олійка для губ Nyx — солодка, тягуча і стійка. Обожнюю!

12. Тінт для губ O’Bays — за смак чорносмородинового варення цей продукт неможливо не любити!

22 грудня, 2024
Missmili
22 грудня, 2024

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (433)
Clinique Almost Lipstick in Black Honey
Всі відгуки (26)
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Всі відгуки (61)