Різдвяні страви очима бʼютіголіка: #12beautymealsmakeupclub

Всім привіт! Долучаюсь до мегакреативного та цікавого челенджу 🤩 За підтримки мами ми створили ось таку красу: 12 бʼюті-страв на святковому столі! Справді, було важко обрати саме 12 продуктів, тому що в цьому році відкриттів хоч і було багато, але розчарувань - більше. Тим не менше, я відібрала продукти, якими справді користуюсь щодня, та вони заслужили цього року медальку!

1. Крем-гель для обличчя з комплексом вітамінів та ніацинамідом Meditherapy Vita Real laser cream. Досить легка текстура, але поживна. Вирівнює тон, додає сяйва шкірі. А в комбінації з сироваткою, що буде в наступному пункті - утихомирює прищики та пригнічує їх появу.
  2. Сироватка Sane Nia 7% - водичкова текстура. Поглинається в нуль, дуже легка та комфортна. Вирівнює тон, прибирає почервоніння та чудово працює в парі з кремом, згаданим вище.
  3. Консилер Makeup Revolution Conceal & Define у відтінку С2. Він ідеально підходить моїй шкірі, не сушить зону під очима. Еластичний, комфортний, гарно перекриває, а головне - невидимий, бо зливається з моєю шкірою та не обтяжує її. Повторюю його вже десь разів 10 🌟
  4. Хайлайтер Wet n Wild MegaGlo 319 Blossom Glow знов набув популярності в моєму щоденному макіяжі. Мені подобається, що він дає досить яскравий блиск, але не підкреслює текстуру шкіри. Навпаки наче шліфує її. Підходить практично під кожен образ.
  5. Водостійка туш Sheglam All-in-One у відтінку Burgundy. Це туш з волокнами, яка неймовірно видовжує вії, не боїться дощу, снігу та інших перешкод.
  6. Румʼяна-сироватка Colourpop Cheek Dew. Нетиповий для мене відтінок, але настільки натурально він дивиться на шкірі, що просто став улюбленим засобом на щодень. Має легкий шиммер, ніжну рідку текстуру, яка ідеально тушується пензликом. Дуже швидко і зручно!
  7. Помада-блиск з шиммером Sheglam Pout-Perfect lip plumper. Дуже гарний блиск, ніжні відтінки. Обожнюю!
  8. Термотуш GlamBee Jollity - справжнє бюджетне відкриття цього року. Гарно промальовує вії, не осипається і знімається грудочками за допомогою теплої води.
  9. Mandarina Duck edt - це просто краплинка сонця у флаконі. Радісний, добрий та яскравий цитрусовий аромат, який ще здивував чудовою стійкістю.
  10. Мультихромні олівчики Glambee. Теж бюджетна знахідка - стійкість та переливи просто мене вразили, тож прийшлось купити аж 4 😁
  11. Avon Luck Summer Sparkle - аналог знятості Luck La Vie. Здійснилась мрія шкільних років, бо тоді я таки не мала змоги придбати собі цей флакон. Ніжний полуничний компотик з квітковим букетом. Ну дуже воно файне!
  12. Помада Colourpop Lux Lipstick "Still Crazy". Дуже розкішний темно-рожевий з бордово-сливовим підтоном відтінок. Носила його цілу осінь, і періодично весною. Приємна зволожуюча текстура з сатиновим фінішем.

Тож, бажаю всім спокійних свят в колі рідних людей, а також смачненьких 12 страв 😋

22 грудня, 2024
Blondie_rs
22 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Mandarina Duck Eau
Всі відгуки (7)
Wet N Wild MegaGlo Highlighting Powder
Всі відгуки (17)
Sheglam All-in-One Volume & Length Mascara
Всі відгуки (3)
Sheglam Pout-Perfect Shine Lip Plumper
Всі відгуки (5)