1
/1
Прийшов і до мене час накривати на стіл!
Ділюся з вами, які «страви» для мене цього року були улюбленими😋
Отже:
- Крем інтенсивної дії з саліциловою кислотою та ніацинамідом від Biotrade. Познайомила з цим продуктом мене дерматологиня, до якої я звернулася з пігментними плямами і дуже їй за це вдячна. Відмінний продукт з 🔥 результатом!
- Тональний Catrice. Найбюджетніший тональний, який допоможе ідеально перекрити всі недоліки шкіри, але він комедогений, тому використовувала його рідко.
- ББ крем від Purito. Легкий тон на щодня, але також гарненько перекриває.
- Румʼяна від Lamel. Ідеальні румʼяна за мега доступною ціною.
- Пудра від Patricia Ledo. Допоможе забрати жирний блиск і перекрити дрібні недоліки.
- Гель для брів Mr. Scrubber. Гарно вкладає брівки і має хорошу стійкість фіксації.
- Туш LN PRO. Дякую Мейкапу за цей подарунок, адже відкрила для себе продукт, який ідеально розділяє війки.
- Сироватка для росту вій і брів від Comex. Бюджетний і дієвий засіб. Можливо прийдеться трішки довше почекати, але результат є🔥
- Блиск для губ Pudra. Мій улюблений блиск не один рік, бо так красиво на губах ніщо не виглядає.
- Зміцнювальний комплекс для волосся від H.Q.Beauty. Гарно працює, волосся стало міцнішим і почало рости швидше, з мінусів - запах.
- Арганова олія для волосся CHI. Використовую на вологе волосся перед сушкою, після - виглядає доглянутішим і з блиском.
- Парфуми Avon For Away Shine. Давно не користувалась продуктами від цього бренду, але парфуми у них є неймовірні. Цей аромат солодкий, східний 🤤
Сподіваюсь, що в 2025 році зможу поділитись з вами ще більшою кількістю «смаколиків» 🎊
22 грудня, 2024
Продукти для цього looks
Зміцнювальний комплекс для волосся
H.Q.Beauty Hair Loss Control Strenghtening Complex
8
577 ₴
Натуральна сироватка для росту вій та брів з арганою
Comex Ayurvedic Natural Serum
523
92 ₴
Крем інтенсивної дії з азелаїновою кислотою 20% і ніацинамідом 6%
Biotrade Intensive Care Cream