#12beautymealsmakeupclub Мої фаворити в догляді і декоративній косметиці за 2024 рік

З доглядової косметики було важко обрати ,але показую саме ті,ефект яких подобається найбільше.

✨Моя нова любов Phyto-C Phyto Gel ,просто магічне зілля якесь 😃

Сироватка прибирає пігментацію ,почервоніння , регулює роботу сальних залоз ,запобігає появі камедонів,ідеально для комбінованої та жирної шкіри.

✨Вітамінно-антиоксидантна сироватка від iS Clinical Poly-Vitamin Serum комбінація вітамінів, антиоксидантів, біонутрієнтів з підтримуючим бар'єр ніацинамідом. Розгладжує наявні зморшки та перешкоджає їх повторному утворенню, відновлює та омолоджує шкіру, надає їй неймовірну м'якість та гладкість

Elemis Pro-Collagen Marine Cream чудовий поживний крем ,обожнюю його аромат і ніжну текстуру.

✨Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm легко видаляє забруднення і самий найстійкіший макіяж за пару хвилин.

✨Багатофункціональний крем проти зморшок навколо очей Melume Wonder Eye Cream. Підтягує ,знімає набряк ,анти ейдж ефект

Perricone MD High Potency Hyaluronic Intensive Hydrating Serum ця сироватка мене завжди рятує від сухості шкіри ,дуже швидко відновлює гідробаланс та зменшує видимість тонких ліній

✨Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer Зволожувальний крем для обличчя з ацил-глутатіоном ,це ще один мій улюбленець ,має у складі багато корисних активних речовин . Шкіра після нього виглядає пружною, гладкою, підтягнутою та свіжою

Декоративна косметика:

Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 у відтінку Nude мій улюбленець серед тональних засобів вже 1,5 року.

✨Відкриття цього року туш від LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara зараз тільки нею і користуюсь 💔

✨Улюблений олівець для брів RevitaLash HI-Def Brow Pencil маю в двох відтінках Warm Brown і Soft Brown ідеальний для блондинок і світло русявих

Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink поки що це найстійкіша помада яка в мене була,маю 5 відтінків і ще хочу декілька,просто обожнюю ❤️

✨Крем для тіла Elemis Frangipani Monoi Body Cream ,крем як крем ,але цей аромат змушує натискати на кнопку «Купити»

Ну і на десерт, невеличка порція парфумів які попали в моє сердечко в цьому році:

Moschino Toy Boy дуже цікавий аромат,для мене більш жіночий ніж чоловічий ,проте через його різкуватість кожного дня його носити не можу ,пшикаюсь коли на роботі потрібно побути начальніком 🤣

✨Paco Rabanne Olympea дуже ніжний аромат,дівчачий,на кожен день

✨Lattafa Perfumes Confidential Private Gold це аналог Кірке,проте саме цьому ароматі більше відчуваються ягоди особливо малина ,ну а шлейф і стійкість для мене це 1в1 Кірке.

✨Інсулінова бомба, ну звісно не така як Монталь але Dolce & Gabbana Devotion дуже солодкий ,теплий аромат,на зиму те що треба ,усім любителям солоденького обовʼязково придбати пробник !!❤️

✨Burberry Goddess, адурманіла меня ця багіня, і звичайна версія і інтенс своїм неймовірним шлейфом. Теж любителям лаванди і ванілі рекомендую.

23 грудня, 2024
Ksyposhka
23 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Paco Rabanne Olympea
Всі відгуки (18)
Бальзам для вмивання
Всі відгуки (4)
Moschino Toy Boy
Всі відгуки (12)
RevitaLash HI-Def Brow Pencil
Зволожувальний крем для обличчя з ацил-глутатіоном