1
/11
#12beautymealsmakeupclub Мої фаворити в догляді і декоративній косметиці за 2024 рік
З доглядової косметики було важко обрати ,але показую саме ті,ефект яких подобається найбільше.
✨Моя нова любов Phyto-C Phyto Gel ,просто магічне зілля якесь 😃
Сироватка прибирає пігментацію ,почервоніння , регулює роботу сальних залоз ,запобігає появі камедонів,ідеально для комбінованої та жирної шкіри.
✨Вітамінно-антиоксидантна сироватка від iS Clinical Poly-Vitamin Serum комбінація вітамінів, антиоксидантів, біонутрієнтів з підтримуючим бар'єр ніацинамідом. Розгладжує наявні зморшки та перешкоджає їх повторному утворенню, відновлює та омолоджує шкіру, надає їй неймовірну м'якість та гладкість
✨Elemis Pro-Collagen Marine Cream чудовий поживний крем ,обожнюю його аромат і ніжну текстуру.
✨Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm легко видаляє забруднення і самий найстійкіший макіяж за пару хвилин.
✨Багатофункціональний крем проти зморшок навколо очей Melume Wonder Eye Cream. Підтягує ,знімає набряк ,анти ейдж ефект
✨Perricone MD High Potency Hyaluronic Intensive Hydrating Serum ця сироватка мене завжди рятує від сухості шкіри ,дуже швидко відновлює гідробаланс та зменшує видимість тонких ліній
✨Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer Зволожувальний крем для обличчя з ацил-глутатіоном ,це ще один мій улюбленець ,має у складі багато корисних активних речовин . Шкіра після нього виглядає пружною, гладкою, підтягнутою та свіжою
Декоративна косметика:
✨Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20 у відтінку Nude мій улюбленець серед тональних засобів вже 1,5 року.
✨Відкриття цього року туш від LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara зараз тільки нею і користуюсь 💔
✨Улюблений олівець для брів RevitaLash HI-Def Brow Pencil маю в двох відтінках Warm Brown і Soft Brown ідеальний для блондинок і світло русявих
✨Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink поки що це найстійкіша помада яка в мене була,маю 5 відтінків і ще хочу декілька,просто обожнюю ❤️
✨Крем для тіла Elemis Frangipani Monoi Body Cream ,крем як крем ,але цей аромат змушує натискати на кнопку «Купити»
Ну і на десерт, невеличка порція парфумів які попали в моє сердечко в цьому році:
✨Moschino Toy Boy дуже цікавий аромат,для мене більш жіночий ніж чоловічий ,проте через його різкуватість кожного дня його носити не можу ,пшикаюсь коли на роботі потрібно побути начальніком 🤣
✨Paco Rabanne Olympea дуже ніжний аромат,дівчачий,на кожен день
✨Lattafa Perfumes Confidential Private Gold це аналог Кірке,проте саме цьому ароматі більше відчуваються ягоди особливо малина ,ну а шлейф і стійкість для мене це 1в1 Кірке.
✨Інсулінова бомба, ну звісно не така як Монталь але Dolce & Gabbana Devotion дуже солодкий ,теплий аромат,на зиму те що треба ,усім любителям солоденького обовʼязково придбати пробник !!❤️
✨Burberry Goddess, адурманіла меня ця багіня, і звичайна версія і інтенс своїм неймовірним шлейфом. Теж любителям лаванди і ванілі рекомендую.
Продукти для цього looks
Зволожувальний крем для обличчя з ацил-глутатіоном
Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer (міні)
0
987 ₴
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Cтійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем
791
324 ₴