#12beautymealsmakeupclub

Спочатку думала, що не буду приймати участь. Бо не так давно підбивала вже підсумки року. Але хто не любить подарунки. Тут будуть в основному улюблені засоби, які хоч трошки дають мені атмосферу свята і підіймають настрій. Як Ви зрозуміли настрій підіймають в основному парфуми.

Тож на моєму столі:

1. Avenue Des Parfums Hot San Paulo один із шикарних зимових ароматів, навіть почала його брати з собою;
  2. Citrus breeze & Dark Rum Fantasy Community Perfumes багатьом він чоловічий, для мене ідеальний аромат на вечір;
  3. Aquolina Pink Sugar сахарна кома на мороз, коли хочеться чогось тепленького;
  4. Monotheme Fine Fragrances Venezia Vanilla Blossom люблю його наносити на інші парфуми, гарно поєднується з іншими;
  5. Police Potion Arsenic миш’як, на випадок коли треба вийти і ти хочеш, щоб люди до тебе не підходили;
  6. Moschino Cheap and Chic давнє кохання з ним багато зимових спогадів;
  7. Essence The Super Balm Glossy Lip Treatment блиск-бальзам з крутим зволоженням, зимою більше нічого не треба;
  8. Hurraw Black Cherry Tinted Lip Balm тут просто «чому не спробувала тебе раніше?»
  9. Avenue Des Parfums Impressing Porto бренді і церковні свічки, якщо почуєте, я десь поруч;
  10. Zola Brow Wax поки мій улюблений продукт для брів;
  11. Benefit Precisely, My Brow Pencil Mini чудовий, хоч буває забуваю про нього;
  12. Clinique High Impact Mascara (міні) натуральний погляд без дискомфорту;

Всіх з наступаючими святами♥️

23 грудня, 2024
Spodobaieva Maryna
23 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Moschino Cheap and Chic
Всі відгуки (5)
Clinique High Impact Mascara (міні)
Всі відгуки (10)
Pink Sugar Eau
Всі відгуки (35)