#12beautymealsmakeupclub

12 моїх б'юті-смаколиків на святковому столі. Обрати улюбленців було легко: деякі з'явилися в цьому році, деякі зі мною із року в рік.

Для волосся:
1. Маска для ламінування волосся L’Oréal Elseve Glycolic Gloss - розкішний бальзам, рівень проф.дргляду, волосся гладеньке, як після прасочки.
2. Олійка з чорним кмином від СHI - мега поживна, найкраща для мого пористого та густого волосся.
3. Відновлювальна олійка MoroccanOil - відкриття останніх тижнів, поділяє перше місце з CHI в моєму рейтингу олійок для волосся.

Декоративна косметика:
4. Туш L'Oreal Panorama - цьогорічна новинка, найкраща зі всіх, що випускав бренд останні роки.
5. Туш Lancome Idole - не одразу зрозуміла, але тепер рука постійно до неї тягнеться.
6. Олійка для губ Clarins - просто найкраща, постійно на повторі.
7. Тональний Lancome Miracle - теж саме.
8. Олівець для брів Maybelline - в цьому році з'явився відтінок Ash Brown, і все, інші олівці для мене припинили існування.
9. Помада NYX Soft Matte - найкомфортніша матова помада, яку я зустрічала.

Парфюми:
10. Frosty Berry & Bliss Cake від Fantasy Community Perfumes - мій фаворит року.
11. Goddess Intense Burberry - вражена красою цього парфюма, справжнє рідке золото.

Рятівник
12. La Roche-Posay Cicaplast - крем, який використовується в екстреній ситуації (подразнення, алергічні реакції, опіки, для загоєння прорізів, при укусах комах, відновлення після пілінгів). Засіб, що зі мною вже багато років.

Всім щасливого Різдва! ✨️ Нехай в кожному домі буде радість та затишок! Нехай кожне серце сповниться добром та любов'ю!❤️

24 грудня, 2024
olenamoli
24 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Lancome Teint Miracle SPF 15
Всі відгуки (25)
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Всі відгуки (74)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (269)
Lancome Lash Idole Waterproof Mascara
Всі відгуки (5)