1
/4
#12beautymealsmakeupclub
Запрошую до свого столу, тільки подивитись, бо порції чітко на одного 😄
Засоби-смаколики, які стали моїми фаворитами та постійними у використанні цього року. Вибір був складний, але все ж таки є незамінні інгредієнти
- ❄️ Q+A Azelaic Acid Balancing Serum - сироватка, яка чудово рятує мене від загострень акне.
- ❄️ Q+A Vitamin C Eye Cream - я обирала між двома засобами і вирішила подати саме цей. Не тільки ефективність, але і зручний формат to go.
- ❄️ Soraya Beauty Rx розгладжувальний крем для обличчя - чудовий денний крем на кожен день, ще й для шкіри схильної до жирності.
Мій макіяж має свою мінімальну базу:
- ❄️ Maybelline New York Cheek Heat - мої перші рідкі рум'яна, саме вони в мене перші для використання у будь-якій ситуації
- ❄️ Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink - обожнюю її за стійкість та маю декілька відтінків, якими активно користуюся.
- ❄️ LAMEL Make Up - раніше я нехтувала контурінгом губ, але це так зручно і чудово підкреслює форму губ. Ці олівці найстійкіші, як на мене, та мають чудову палітру відтінків.
- ❄️ Pastel Profashion Plump Up Extra Hydrayting Plumping Gloss - полюбився мені одразу. відсутність липкості, гарне мерехтіння блискіток та стійкість.
- ❄️ Cherisher Cherish Mascara - одна з найкращих тушей, чудово подовжує війки, роблячи виразний погляд.
- ❄️ O’BAYS Luminizer Highlighter - це мабуть мій перший сухий хайлайтер, якого вистачить просто на роки. Наразі саме ним користуюся щодня.
- ❄️ Bless Beauty Brow Liquid Lami WAX - також самий ходовий стайлер для брів, буквально на щодення та завжди беру його з собою у подорожі.
Нарешті парфуми, тут вибір був дуууже складний, але самі ці аромати в мене на щодення останні пару сезонів.
- ❄️ Confetteria від Fantasy Community Perfumes - це аромат хамелеон. влітку та взимку вони звучать по різному, але заворожуючи.
- ❄️ Zara Frosted Cream - хоч це і аналог, але я закохалась в них з першого нюху. Неймовірний вершковий аромат, хочеться саму себе з'їсти.
24 грудня, 2024
Продукти для цього looks
Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою
Q+A Azelaic Acid Balancing Serum
197
504 ₴
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Cтійка рідка помада для губ з глянцевим фінішем
793
329 ₴
Коментарі (0)