Найулюбленіші засоби 2024

На святковому столі присутні такі супер страви :

1. Шампунь відновлюючий Morrocanoil

2. Кондиціонер відновлюючий Morrocanoil

3. Засіб для кінчиків волосся Morrocanoil

4. Олійка Morrocanoil

5. Крем для обличчя Guinot

6. Лосьйон для обличчя Guinot

7. Крем для обличчя зволожуючий Smart Derma

8. Тонер Smart Derma

9. Крем під очі Medipeel

10. Олія для хвилястого волосся Semi de Miori

11. Маска від набряків artichoke від Holliskin

12. Зволожуючий шампунь від Paul Mitchel

Це мої найулюбленіші косметичні засоби 2024 . Пошук був тривалим та цікавим , випробувано багато продукції різних брендів

Трішки розкажу про засоби для волосся . Рік назад мала велику проблему з волоссям , почалася сильна ламкість , під загрозою була майже вся довжина волосся . Замовила серію Moroccanoil і зовсім не пожалкувала . Особливо хочу відзначити олію для волосся , то моя любов . Також чудовий відгук про кондиціонер цієї фірми , неодноразово його використовувала після шампуня Moroccanoil . Безумовно також сподобався засіб для кінчиків , результат однозначно є , а значить працює відмінно . Гарно показала себе олійка від Semi de lino для хвилястого волосся .

Ще одна моя любов то зволожуючий шампунь від Paul Mitchell . Заслуговую оцінку 10/10. Хочу відзначити , що користуються ним також діти .

Щодо засобів для обличчя , мала можливість користуватися кремом для обличчя від Guinot . Сказати що сподобався , то нічого не сказати . Проте ціна вражає , але якість не поступається . Хто має можливість спробуйте . Лосьйон цієї фірми теж чудовий і дієвий

Гарно показала себе проф серія smart derma .Маю тонер і зволожуючий крем цього бренду . Ціна приємна і якість гарна .

Також знахідкою цього року стала маска від набряків від Holliskin Artichoke . Показує гарний результат та має маленький розхід

Останноью знахідкою цього року став крем під очі від Medipeel . Має стильний і зручний дизайн , приємну ціну і відмінну якість .

24 грудня, 2024
Vika_vsm
1
Підписники
0
24 грудня, 2024