Святкова вечеря: 12 страв краси

Святкова вечеря напередодні Різдва — це завжди про затишок, традиції та магію моменту. Як і наші б’юті-ритуали, які роблять кожен день особливим.

Тому, я із задоволенням прийняла цей виклик і зібрала своїх б’юті-зірок року: продукти, які дарували комфорт, натхнення та впевненість. Кожен із них має свою історію, і разом вони створюють мою особливу beauty-вечерю.

• Консилер Maybelline Fit Me - надійний друг на роки, ідеальне співвідношення ціна=якість.
  • Мультитаскер Unico - моя незамінна річ у косметичці.
  • Відновлювальний бальзам для губ «Вишня» Eveline Cosmetics Argan Oil Sos- ідеальне зволоження і дуже приємний аромат, як аналог всім відомому кармексу, тільки краще.
  • Нічна маска для губ Laneige - гарне зволоження і приємний аромат.
  • Туші для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High- мастхев, саме бургунді та коричнева є моїми улюбленими.
  • Блиск для губ Kiko Milano -якісний блиск з яскраво вираженими блискітками.
  • Олівці для губ GlamBee -у тих самих популярних 110 та 111 відтінках. Тепер мій щоденний макіяж не може проігнорувати цей продукт.
  • Віск для фіксації брів Zola Brow Wax -продукт, альтернативу якому я так і поки не знайшла.
  • Блиск для губ Unico Lip Gloss With Menthol -слова тут зайві, користуюсь ним на постійній основі.
  • Помада Clarins Joli Rouge- чудова помада, наноситься легко, має шовкову текстуру.

Ці продукти стали моїми улюбленцями і справжніми помічниками у макіяжі!

Користуючись моментом,хочу привітати всіх з Різдвом та побажати миру й гарного святкування🎄

24 грудня, 2024
dianakoliadenko_
24 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Clarins Joli Rouge
Всі відгуки (5)
Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (234)
Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss
Всі відгуки (63)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (335)