1
/3
#12beautymealsmakeupclub
Запрошую на святкову вечерю, на якій будемо ласувати косметичними фаворитами 2024 року. Зібрала декоративних любимчиків, якими користуюсь дуже часто та хочу їх вам порадити.
1. Тон: тут два фаворити bb-крем Bless Beauty Smooth Skin 24H- чудовий варіант н кожен день з середньою перекриваючою здатністю і природнім сяючим фінішем та новинка від LAMEL - тональний Cloud Matte Full-Coverage Foundation з матовим фінішем та високою перекриваючою здатністю для комбі і жирної шкіри. Обидва представники бюджетного класу, добре працюють.
2. Консилер: тут буде також два любимчика. Bless Beauty Camouflage 3 in 1 Concealer - добре перекриває та фіксується. Pastel Eye Cream + Hydrating Satin Concealer - а даний консилер супер перекриває синячки та швидко фіксується.
3. Пудра. Відкриття цього сезону - прозора пудра від Pastel (Final Touch Fixing Powder). Добре матує, фіксує макіяж, не вибілює.
4. Контуринг: Bless Beauty Lifting Contour, має дуже зрусний формат стіку, легко тушується, налає красиву природну тінь, тримається протягом дня. Зверху закріплюю сухою корекцією, це вже легенда від LAMEL, рум'яна 404 - Taupe.
5. Румяшки: на одних зупинитись не можу, люблю чергувати різні текстури та кольори, тому залишаю перелік начастіше використовуваних у цьому році:
- гелево-кремова формула LAMEL FLAMY Fever Blush
- сухі рум'яна Catrice Air Blush Glow
- рідкий тінт Pastel Lip To Cheek Tint
- сухі рум'яна Pastel Show Your Happiness
6. Хайлайтер - маю декілька фаворитів у різних відтінках:
- Bless Beauty GLOW Illuminator
- Girlwood
- Pastel Profashion Stardust Highlighter
7. Туш - мої відкриття цього року:
- знаменита Maybelline New York Lash Sensational Sky High
- новенька водостійка формула - Maybelline New York Lash Sensational Firework
- і еліточка моєї косметики Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
8. Мій улюблений лайнер для стрілок з малесеньким супер зручним пензликом за дуже бюджетною ціною підводка-маркер для очей GlamBee
9. Брови: олівчик від Полякова це любов, та два фіксуючі гелі пораджу: Joko Blend Lamination Brow Fix Keratin Gel і Joly:Lab Brow Fix Gel
10. Тіні - найчастіше рука тягнулась до спарклів від LAMEL FLAMY Sparkle Rush Extra Shine Eyeshadow
11. Продукти для губ: шикарна помада Clinique Pop Longwear Lipstick, та улюблена матова від LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick.
12. Олівчики: вже класика від Ламель, також подобаються від Bless Beauty та Pastelі Eveline.
Продукти для цього looks
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Туш для безмежного подовження та об'єму вій
1963
322 ₴
Крем для повік+ зволожуючий сатиновий консилер
Pastel Eye Cream + Hydrating Satin Concealer
21
213 ₴
Maybelline New York Lash Sensational Firework
Водостійка туш для феєричного подовження, об'єму та підкручення вій
18