Ідеальні помічники візажиста з декоративної косметики

До цього посту прикріпила всі свої улюблені засоби з декоративної косметики. Обожнюю їх використовувати і для себе і для клієнтів.

Як бачите - мої супер фаворити від фірми Topface. Я завжди всім їх рекомендую і вважаю їх просто топ!!!

Розпочну з найбільшого свого фаворита це пудри super match.

Придбала її після затесту у школі макіяжу і відразу закохалась. Дуже ніжна текстура і справлі ефект фотошопу, єдине важливо підібрати свій колір, щоб ідеально ліг на ваш тон шкіри.

Далі, база під макіяж - smooth protect. Вона зеленого кольору, тому трішки прибирає покрасніння на обличчі, а також має легкий зволожуючий ефект. З цією базою ваш тон буде гарно та рівномірно лягати.

І ще 2 фаворити для брів - це помадка для брів instyle(стійко і яскраво, чудово підійде для довгого робочого дня) і гель для вкладання брів (у мене густі бровки, тому можу рекомендувати для стійкості).

Ще один фаворит - eyeshadow bar палетка тіней. У мене тіні у відтінку soft dream. Ідеальні на кожен день і мають гарні коричневі відтінки.

Тепер перейдімо до інших не менш крутих фаворитів. Це олівці для брів - бюджетний і не дуже)

бюджетний - catrice. Я маю світло-пшеничне волосся, а тому завжди в пошуках того самого ідеального відтінку олівця для брів. Ось цей просто супер ідеально підійде для теплого кольоротипу дівчат. Проте є один мінус - дуже ламкий стержень у олівця. Колір і текстура супер, але дуже швидко закінчився.

Не супер бюджетний олівець від Maybelline. Це просто мій тооооп фаворит. Має неймовірно гарний відтінок, саме у відтінку блонд він теплий, а тому хто має таке волосся як я, чудово підійде. Ось тут стержень хороший, не ламкий, саме тому його більше рекомендую.

Далі у нас помада від bourjois. Замовила її нещодавно, і спочатку вона мені не дуже зайшла. Проте підібрала під неї хороший олівчик і тепер просто супер. Має насичено рожевий відтінок і на губках виглядає супер матовою, тому обов'язково перед нанесенням потрібно їх зволожувати.

Тепер переходимо до очей. Туш від eveline. Здається тут опису не треба, вона просто база. Мала вже велику кількість тушей від цього бренду і майже всі завжди заходили. У мене коричнева, дуже класна і досить стійка.

Порада для всіх хто хоче щоб тіні на очах трималися довше - glitter primer від nyx. Наносимо на повіко, розподіляємо і обов'язково швидко наносимо тіні, бо він висихає досить швидко. Тіні круто будуть триматися протягом дня!

Губи, ну і як тут обійтись без Maybelline? Блиск для губ lifter gloss -це мій фаворит. Має хороший насичений колір і такий крутий аромат, що ви відразу в нього закохаєтесь!

Ну і останній мій фаворит - палетка пігментів від ламел. Ідеально для святкових вечірніх макіяжів. Зараз для святкування нового року просто ідеально!

розкажіть, чи користувалися ви якимось з цих продуктів і чи є щось також у ваших фаворитах?

25 грудня, 2024
snizhochok
25 грудня, 2024

Продукти для цього looks

NYX Professional Makeup Glitter Primer
Всі відгуки (60)
Topface Instyle Gel
Всі відгуки (100)
LAMEL Make Up Pigment Studio For Makeup Artist
Всі відгуки (11)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (271)