1
/1
#12beautymealsmakeupclub
✨ Мої улюблені засоби для догляду, які роблять щоденний ритуал краси ще приємнішим! ✨А також які точно додала свого різдвяного столу.
🧴 ISANA Cocoa & Shea Butter Body Cream: Мій мастхев для зволоження шкіри. Крем із чудовим ароматом какао та ши – справжнє задоволення.
🍃 Body Scrub з авокадо: Пілінг, який м’яко очищує шкіру та залишає її неймовірно гладкою.
🌿 La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+: Мій рятівник для сухих ділянок шкіри, особливо взимку.
🌸 Fa Invisible Sensitive: Надійний дезодорант, який не залишає слідів і дбає про мою шкіру.
💧 Garnier Skin Naturals: Зволоження та очищення з гіалуроновою кислотою – ідеальний варіант для свіжої та сяючої шкіри.
🍃 Weleda Pearl Scrub: М’який пілінг для душу, який чудово освіжає шкіру та робить її шовковистою.
🌿 Weleda Cellulite Oil: Масло з березовим екстрактом, яке підтягує шкіру та робить її пружною. Обожнюю його текстуру та аромат.
🍏 Body Scrub з авокадо: Пілінг для тіла, який допомагає зволожити шкіру та залишає її гладкою.
💙 Флакон парфумованої води (Victoria Secret Aqua Kiss): Завжди додає нотку елегантності та піднімає настрій.
🍓 Just Kawaii Berry Mix крем для рук: Ніжний крем із приємним ягідним ароматом. Ідеально підходить для зволоження рук у холодний сезон.
💙 La Roche-Posay MELA B3: Сироватка для обличчя, яка освітлює шкіру та зменшує пігментацію. Зручний дозатор і легка текстура – справжня знахідка.
👁 Туш для вій: Pupa VampЧудовий вибір для об’єму та довжини. Моя надійна помічниця для створення виразного погляду! Не памʼятаю завдяки вона в мене, але вже 2 рік найкраща 🩶
Кожен із цих продуктів має свою унікальну перевагу і створює для мене моменти турботи про себе. А які засоби обираєте ви? 💫
Коментарі (0)