1
/1
#12beautymealsmakeupclub
💄Моя ідеальна б'юті косметичка: чому я обрала саме ці продукти 💄
Кожного дня я намагаюся доглядати за своєю шкірою та виглядати на всі 100%. Моя б'юті косметичка складається з ретельно відібраних продуктів, і я хочу поділитися з вами, чому саме вони стали моїми незамінними помічниками.
Відновлювальний нічний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler: Моя шкіра потребує особливого догляду та зволоження, особливо в холодну пору року. Цей крем не тільки інтенсивно зволожує, але і робить шкіру ніжною та гладенькою.
Зволожувальна сироватка L'Oreal Paris Revitalift Filler: Мій секрет сяючої шкіри. Сироватка дарує шкірі неймовірний здоровий блиск, роблячи її вигляд свіжим та молодим. Моя шкіра виглядає більш сяючою та відпочилою.
Пудра Luxe: Ця пудра допомагає мені зберегти макіяж на весь день, не обтяжуючи шкіру. Вона матує і створює ідеальний фініш.
Тіні для повік: Тіні допомагають виділити очі, роблячи їх більш виразними та привабливими. Моя нова палетка ідеальна як для вечірнього, так і для легкого денного макіяжу.
Блиск для губ Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil: Цей блиск – мій справжній фаворит. Він не тільки має легкий майже не помітний колір, але й зволожує губи, роблячи їх м'якими і гладенькими.
Парфуми Eve Confidence: Обираю парфуми, які відповідають моєму настрою та емоціям. Вони допомагають мені відчути себе впевненіше, романтичніше або енергійніше в залежності від ситуації. Але саме ці самі улюблені
Продукти для цього looks
Відновлювальний нічний крем-догляд для всіх типів шкіри обличчя з висококонцентрованою гіалуроновою кислотою
L'Oreal Paris Revitalift Filler
206
389 ₴
Зволожувальна сироватка проти зморщок з гіалуроновою кислотою
L'Oreal Paris Revitalift Filler (ha)
150
460 ₴
Шампунь з пробіотиками для захисту кольору
Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo
48
133 ₴
Коментарі (0)