12 б'юті-страв святкового столу

Мій святковий б'юті-стіл. Ось такі 12 "страв" у мене вийшло. Тож запрошую Вас до столу. Цього року вийшло фаворитів багато, але так як ми підтримуємо традиції українського столу то розповім вам про 12.

1. Консилер для обличчя Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer. Засіб, який допомагав протягом року маскувати недоспані ночі і повертав свіжість навколо очей.
2. З засобів очищення я обрала Cerave Пом’якшувальний очищувальний гель для сухої, загрубілої та нерівної шкіри. Кожного вечора він допомагав розслабитися і відчути свіжість шкіри. Допомагав позбутися поганої енергетики протягом дня.
3. Пудра Eveline Cosmetics Matt My Day Banana Powder. Розсипчата пудра, яка спадала на обличчя ніби сніжинки і припудрювала мене на чудеса протягом важливих подій.
4. Зволожувальна маска для волосся BESTia з гігроплексом та гіалуроновою кислотою. Робила волосся м'яким, прямим з чудовим ароматом та полегшувала розчісування.
5. Олія для тіла та волосся Rituals The Ritual Of Ayurveda. Дуже сильно ми подружилися і за формат і за результат. Засіб,який зекономив витрати і допоміг тримати волосся в тонусі.
6. Помадка для брів Maybelline New York Tattoo Brow. Чудесна штука для брів. Один натиск на кісточку і потім на брівки. Легенько розташовується і підкреслює натуральність і акуратність брів.
7. Лак для нігтів від фірми Diva. Завжди хочеться якоїсь ізюмінки. То це вибір кольорів. Легко нанести і легко зняти. Все до вашого настрою. А мій мінявся протягом року дуже часто.
8. Палетка для макіяжу очей та обличчя Maybelline New York The City Kits Pink Edge універсальна палітра для повік та обличчя У набір входить:Тіні для повік (8 відтінків), Рум'яна, Хайлайтер. Ох, це дуже хороша в подорож і на кожний день, експериментувати з палітрою одне задоволення. Вдалі підібрані кольори і приємна текстура. Хватає на дуже довго.
9. Guerlain Meteorites Light-Revealing Pearls of Powder Пудра в кульках. Називаю це королівським засобом. Пару рухів і ти сяєш і надихаєш оточуючих. Кульками можна бавитися, як іграшками перед Різдвом на ялинку. Але це щастя протягом року.
10. Туалетна вода Hermes Un Jardin en Mediterranee. Композиція належить до групи квіткових водних. Свіжі цитрусові акценти мандарину, бергамоту та лимона. Це як бутилочка шампанського, дорого ігристого. Аромати зачарували мене цих парфумів. І як закінчуться неодмінно повторю.
11. Відновлювальний крем для обличчя Lirene Acid Power Revitalizing Color Balancing Cream With Grapefruit Hydrolate. Це як спа салон ,який цілодобово 365 днів з тобою. Який відбивав протягом спекотних, дощових, вітряних і морозних днів.
12. Рідка помада Loreal Ultra matte Les Macarons 822. Вона не сушит губи і дає такої впевненості. Не розтікається і можна сміло посміхатися.

Якщо комусь потрібні детальніші рецепти, кількість, назви, питайтеся. Відповім залюбки ☺️

26 грудня, 2024
krapoochka
26 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Hermes Un Jardin en Mediterranee
L'Oreal Paris Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick
Всі відгуки (16)