1
/3
#12beautymealsmakeupclub
Щасливого Різдва! За традицією, на святвечір на столі має бути 12 страв, і сьогодні я розкажу вам про найсмачніші, найсмачніші тюбики, баночки та коробочки цього року ! ✨
1. Бальзам для тіла з екстрактом органічного евкаліпта Medipharma Cosmetics Home Spa Green Garden - ідеальний крем для тіла з неймлвірним ароматом та дизайном. Відноситься до дерматокосметики, прекрасно для моєї чутливої шкіри.
2.Marc Jacobs Perfect Elixir Парфумована вода - попавши в мої руки випадково і відразу забрав на себе всю увагу. Солодкий, витончений, ніжний аромат що викликає залежність, не раджу купувати якщо ви не готові змиритися з тим що це любов на все життя.
3.LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick Матова помада для губ - ідеальна текстура, приємний аромат, комфортне нанесення, щоденна та ідеальна, інакше про цей засіб не скажеш.
4.Есенція на основі олій для зміцнення волосся Elizavecca CER-100 Hair Muscle Essence Oil - базовий засіб без якого не обходиться жодна сушка феном. Сяяня, приємний аромат та захист всієї довжини - чудовий результат та приємна вартість.
5.Kiko Milano Unlimited Double Touch Рідка помада для губ - для тих, хто цінує універсальність. Я люблю цей засіб за привабливий дизайн, солодкий шоколадний аромат та стійкість цієї помади. Її можна використовувати як матову, а можна додати прозорий блиск з іншого боку та отримати звабливий глянець. Мастхев!
6.Сироватка для обличчя "Активний гіалурон + відновлення" Pharma Hyaluron (Hyaluron) Medipharma Cosmetics Active Concentrate Anti-wrinkle + Repair Complex - ця манюня працює як поні в часи коли вони допомагали в шахтах! Декілька краплинок і моя шкіра сяюча та пружна, і це все за демократичною вартістю.
7.L`Oréal Paris Infaillible 24H Matte Liquid Рідка матова підводка для повік - у відтінку бургунді це щось особливе, ніби перлина косметички. Досить рідкісний відтінок, що передає канонічний бордовий, при цьому не вигораючи в червоний колір. Виглядає шикарно, особливо на карих очах та з коричневою тушшю. Це особлива естетика яка мені до смаку.
8. Catrice Volume & Lift Brow Mascara Waterproof Туш для брів - щоденний засіб з яким мої брівки стають акуратними та насиченими за 2 звилинки. Так просто та зручно, без неї нікуди!
9.Patricia Ledo Shimmer Powder тон 02 - для тих хто полюбляє бути зірочкою в центрі уваги. Люблю цей засіб через універсальність, використовую для обличчя, шкіри та волосся, ефект неймовірний.
10. MERMADE: Шиммер-міст Miami Sunrise - додаткове сяяня для мого тіла але при цьому, неймовірний солодкий аромат що тримається протягом декількох годин, та корисні компоненти що зволожують, коли обирали олюблені засоби, рука сама потягнулася до нього, а це щось та й означає.
11. Victoria's Secret Bombshell Парфумована вода - якби слово "сексуальність" було парфумованою водою, то це був би Бомбшел! Фруктові нотки, чудова стійкість, у цього аромату немає мінусів. Однозначний фаворит.
12. На десертик у нас солодка яскрава вишенька на тортику з маскарпоне - Mermade Night In Paris Парфумована вода - романтична та грайлива, не складна, але така, що викликає апетит. Я люблю аромати від Русалоньки, і ось цей, точно в топі кращих!
Всім дякую за увагу! Нехай ваші мрії збуваються і щастя ніколи не покидає ваш дім ❤️
Продукти для цього looks
Сироватка для обличчя "Активний гіалурон + відновлення"
Pharma Hyaluron (Hyaluron) Medipharma Cosmetics Active Concentrate Anti-wrinkle + Repair Complex
34
343 ₴
Есенція на основі олій для зміцнення волосся
Elizavecca CER-100 Hair Muscle Essence Oil
20
378 ₴
Бальзам для тіла з екстрактом органічного евкаліпта
Medipharma Cosmetics Home Spa Green Garden
2
550 ₴
Коментарі (0)