1
/1
Різдвяна б'юті-посилочка
Посилочка прийшла мені вчора, то ж можна цілком назвати її різдвяним подарунком, але наповнення там точно святкове і пригодиться мені до Нового Року.
Давно хотіла спробувати ці продукти і от, всі карти склались, все було в наявності.
- Гідрогелева маска з колагеном Biodance Bio Collagen Real Deep Mask Sheet - з досить спірними відгуками. Я теж бачила її рекламу у блогерів і мені захотілось її спробувати. Не вважаю 200 грн космічними грошима за маску, якщо від неї буде хоч якийсь результат. Обов'язково зроблю допис, бо самій цікаво.
- Балансувальний крем для обличчя з чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream - я його брала без акції, а сьогодні бачу вже акцію. Взагалі довго виловлювала його в наявності, тому не сильно розчаровуюсь, що переплатила ;) Бачила, що ним гарно закривати кислоти, та і загалом крем радили. Поки здивував аромат масла чайного дерева, бо я звикла до кремів без віддушок. Буду тестувати і далі. Подразнення з 1 застосування не викликав, вже добре. Вражає такий великий об'єм.
- Лосьйон для тіла з ефектом мерехтіння Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Lotion - брала і на Новий рік для ніг, і для фотосесій і просто на літо. Блискіток досить багато, я очікувала, що їх буде менше, але для моїх цілей - ідеально. Аромат приємний, як для цього бренду досить легкий та універмальний. трохи солодкуватий. Детальніше розповім згодом в дописі.
- Подарунок до замовлення від Мейкап - Альгінатна маска заспокійлива з керамідами та екстрактом перлів SKINBAR - з продукцією цього бренду я вже знайома, раніше розповідала про ензимну пудру - https://club.makeup.com.ua/post/42772/ яка залишила приємні враження. Тому буде цікаво протестувати і маску. Єдиний мінус таких масок - їх ще потрібно приготувати, але внколи можна :)
26 грудня, 2024
Продукти для цього looks
Лосьйон для тіла з ефектом мерехтіння
Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Lotion
5
548 ₴
Альгінатна маска заспокійлива з керамідами та екстрактом перлів
SKINBAR Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask
64
69 ₴
Балансувальний крем для обличчя з чайним деревом
Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream