1
/2
#12beautymealsmakeupclub
Вітаю усіх з прийдешнім Різвом та наступаючим Новим роком!
Знаю, що в багатьох немає святкового настрою, в мене так само, але я подумала, що цей настрій треба створювати самим собі. Тож я швидко прийняла рішення, що цого року святковій ялинці і різдвяному декору бути!
Створюйте собі настрій та свято!
Також ділюсь з вами моїми б'юті фаворитами за 2024 рік.
1. Fabien Marche Alchimiste SpiC2 Spiced Caramel - це аромат про теплі прянощі та карамель. Ось тут писала детальніший відгук - https://club.makeup.com.ua/post/53495/
2. Кремові тіні Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour Dusk Doll - ідеальний нюд і класна текстура.
3. Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick - надзвичайна помада, виглядає дуже природньо на губах, додає кольору та зволоження.
4. NYX Professional Soft Matte Lip Cream - Cannes - це мій фаворит декілька років, матова, стійка помада, цей колір робить мої губи пухкішими та апетитнішими. Хто ж цього не хоче?))
5. Bourjois Little Round Pot Individual Eyeshadow 08 - база, грунт, фундамент. Найкращі моно тіні, що я мала. Заміняє мені також хайлайтер.
6. Essence Soft & Precision Lip Pencil 03 Bold - найм'якіший олівчик для губ, нюдовий, натуральний.
7. p2 Eyebrow Styling Gel - мій фаворит вже багато років для укладання брів, гарно фіксує, додає об'єму та розпушує.
8. Clinique High Impact Shadow Play™ Shadow + Definer Rose +Truffles - продукт для тих, хто шукає легкий і швидкий спосіб нанесення тіней. Дуже сподобався продукт, теж робила огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/59004/.
9. L`Oréal Paris Superliner Perfect Slim - матова стійка підводка-фломастер для повік, не часто користуюсь, але коли роблю стрілки, це завжди компліменти. Зручний продукт для чітких, графічних стрілок.
10. Maybelline New York SuperStay 24H Hybrid Powder-Foundation - пудра, яка замінить вам тональну основу на повсякдень.
11. Eveline Variete Lashes Show Brown - моя нова знахідка, бюджетна, розділююча туш для вій. Це моя перша коричнева туш, і її ефект мені сподобався на свої гроші.
12. Kiko Milano Extra Sculpt Volume - ідеальна, тут немає чого додати. Робить вії об'ємними, пухнастими, погляд стає сексі-драматичним.
Продукти для цього looks
L`Oréal Paris Superliner Perfect Slim
Ультратонка матова стійка підводка-фломастер для повік
381
352 ₴
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Матова рідка кремова помада для губ
864
255 ₴
Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer
Подвійний олівець-тіні для очей
15