#12beautymealsmakeupclub

Вітаю всіх з прийдешнім Різдвом і Новим роком!

Розумію, що для багатьох цього року святковий настрій здається недосяжним, і, чесно кажучи, я відчувала те саме. Але потім зрозуміла: настрій і атмосферу ми створюємо самі! Тож цього року я вирішила — святковій ялинці, вогникам і різдвяному декору бути!

Створюйте собі настрій і своє власне свято, наповнюйте дім затишком і любов’ю.

А ще хочу поділитися своїми б’юті-фаворитами 2024 року, які стали для мене справжнім відкриттям:

1. Clarins Body Care Кульковий дезодорант - користуюсь лише ним, не злишає жовтих плям на одязі, не липкий і ненав'язливий солодкувато-свіжий запах, і ніяка спека тепер не лякає) рекомендую.

2. Mario Badescu Спрей для обличчя з алое, травами й трояндовою водою - Супер-продукт для тих, хто не хоче наносити на обличчя зволожуючий крем, а хоче досягти ефекту зволоження просто через кілька пшиків.

3. Hedonic Сироватка для брів і вій - інноваційний засіб для догляду та усунення проблем, що виникають з бровами та віями після процедури довготривалого укладання.

4. Perla Helsa Дієтична добавка цукерки з мелатоніном - засинаю тільки з ними, мій сон став довшим і міцнішим.

5. Peripera Ink The Velvet № 33 Pure Red - тінт просто перевершив усі мої очікування, майже найкраще що я обирала.

7. Clarins Крем для обличчя Multi-Active Jour - добре зволожує, легко наноситься та надає здоровий вигляд обличчю.

8. Crumb Крем для рук "Vetiver & Bergamot" - це просто хіт! а ще українського виробництва, що не може не радувати, вишуканий аромат, що навіває на приємні спогади, легкий крем для рук.

9. Medi-Peel Пептидна сироватка проти зморщок - повністю поглинається, має приємний запах та робить шкіру неймовірно гладенькою.

10. NYX Professional Makeup Epic Ink Liner - це мій фаворит у підводках, зручний лайнер, який завжди у моїй сумочці.

11. Bourjois Рум'яна відтінок 34 Rose D´Or - гарно тушуються , стійкі , приємний колір і маленька упаковка, зручно брати в дорогу.

12. Аромат для настрою Gritti Chantilly - нішевий, з нотами кокосу, дині та полуниці, дуже смачний.

А чим із переліченого користувалися ви?
Діліться своїми улюбленими б’юті-знахідками в коментарях — буде цікаво порівняти враження та знайти щось нове!

26 грудня, 2024
Гудзюк Анна
26 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Кульковий дезодорант
Gritti Chantilly
Всі відгуки (2)