#myfavoritebottle2024

Красуня та розумниця Швець Карина святкує сьогодні свій день народження. Бажаю тобі, saybeautyk, міцного здоров’я, щирого кохання, достатку та легкого здійснення мрій.

Для цієї онлайн-вечірки я обрала один засіб — кремову пінку для вмивання Real Barrier, тому що вважаю вдало підібране очищення запорукою ефективного догляду. Я спробувала багато засобів для очищення з різних категорій: пінки, гелі, молочко і нарешті я можу зі спокійною душею повторити покупку, тому що засіб мені повністю підходить.

Багато хто каже, що на засобі для очищення можна заощадити, і це правда в тому плані, що немає особливого сенсу переплачувати за дорогі активи в засобі для очищення, оскільки він мало часу проводить на шкірі й активи, наприклад, пептиди не встигнуть поглинутись шкірою та подіяти, а перетримувати засіб для очищення на шкірі шкідливо. Все ж, я не відношусь до людей, котрі можуть вмиватись звичайним милом і при цьому не мати проблем з епідермальним бар’єром, тому що моя шкіра вразлива. Засоби для очищення Real Barrier розроблені таким чином, що не порушують епідермальний бар’єр, пінка лагідно діє та при цьому змиває макіяж й гарно очищає пори. Якби мені було потрібно лишити тільки один засіб у догляді, без сумнівів, це був би він. З цією пінкою я користуюсь сироватками та кремами за власним бажанням, а не тому що моя шкіра пересушена і хочеться неодмінно нанести тонер та крем, щоб усунути неприємні відчуття, як це буває після використання засобів очищення. Я відчувала всі переваги кремової пінки Real Barrier, коли протестувала її на руці: перед цим я вимила руки з милом і шкіра була суха, я додатково очистила невелику ділянку кремовою пінкою та не наносила нічого на руки, хвилин через 15-20 ділянка, котра була очищена пінкою Real Barrier, стала відчутно більш зволоженою ніж решта шкіри рук. Люблю її. На фото кількість засобу, котрої достатньо для одного вмивання. Пінка витрачається дуже повільно, сподіваюсь 120 мл вистачить на весь наступний рік.

Дякую за увагу до допису, вітаю всіх з прийдешнім Новим роком, а Каріну з двома святами :)

31 грудня, 2024
Svidomakliientka
31 грудня, 2024

Продукти для цього looks