#myfavoritebottle2024

Сьогодні подвійне свято у однієї принцеси клубу saybeautyk! І я хочу привітати її з Днем народження!🥳 Нехай усе, про що ти мрієш, здійснюється легко і красиво, а рік, який починається з твоєї усмішки, буде сповнений радості, любові й нових звершень.

Мені було легко обрати фаворит року, адже цей засіб був дійсно для мене намбер ван у 2024 році. Засіб, без якого я не обходилась ні дня, бо сонцезахист надзвичайно важливий як влітку, так і взимку для людини, яка полюбляє кислоти. За місяць до Нового року вирішила змінити фаворита, проте алергічна реакція на новинку ще раз довела: «Що маєш — цінуй, бо краще не знайдеш». Ну що здогадались?? Таак! Це Jan Marini Physical Protectant Tinted SPF 45. Я вважаю цей засіб ідеальним для власниць комбінованої і чутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій, оскільки:

1. Він на повністю на фізичних фільтрах, що унеможливлює розвиток алергії!
  2. Зволожує шкіру: його можна використовувати замість доглядового крему влясницям жирної і комбінованої шкіри. Якщо вам знайома проблема: доглядовий крем важко підібрати, бо вже через годину лице блистить як млинець. Раджу спробувати цей спф. Ви, як то кажуть, вбʼєте 2 зайці: зволоження і захист від сонця!
  3. Контролює (завдяки оксиду цинку, який є у складі) виділення шкірного сала і дійсно впродовж дня шкіра жирніє менше!
  4. Ідеально захищає від сонця (перевірено на пляжі) як в Україні, так і за її межами.

І завершуючи, хочу сказати, що Jan Marini Physical Protectant Tinted SPF 45 — це не просто крем, а справжня знахідка для тих, хто шукає якість, комфорт і бездоганний результат. Адже краса починається з турботи про себе!

З Новим роком, дівчатка! Нехай кожен день буде як сторінка казкової книги, яку ви пишете самі! З Днем народження, чарівна saybeautyk ! Ти — головна зірка цього вечора! Сяй яскраво! ⭐️

31 грудня, 2024
KsuLv
31 грудня, 2024

Продукти для цього looks

Сонцезихисний крем з тональним ефектом з SPF 45
Всі відгуки (4)