1
/2
Крайня розпаковка цього року
Ще вчора зробила розпаковку, але ділюся нею тільки зараз, бо разом зі святами ще є дедлайни по робочим звітам під кінець місяця.
Мakeup Club, дякую за бокс з цікавим наповненням!
Здебільшого мене зацікавив консилер Rimmel у цьому боксі, але на жаль, його замінили. Проте, наповнення все одно порадувало:
- Праймер для обличчя Rimmel Multi Tasker. Вже бачу у нього гарний потенціал і не типове пакування. Згодом розповім.
- Тональний крем-сироватка Max Factor. Тут розкриття потенціалу ще попереду, але вже бачу, що колір Light to Medium зовсім не для білосніжної шкіри. Щодо текстури, перевірю яка вона й нащо згодиться.
- Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 . Я вже встигла полюбити її, тому ще одна мініатюра буде доречна у подорожах. Про неї розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/58779/
- Кремові рум'яна для обличчя Max Factor. Це теж вже знайомий мені продукт., яким з радістю поділюся з подругою. Огляд: https://club.makeup.com.ua/post/59526/
- Туш для вій Bourjois. Вона зовсім не схожа на свою попередницю, хоча форма пакування схожа. Щіточка не силіконова. Цікаво, що по стійкості.
- Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Pure Musc (пробник). Вже активно тестую. Піраміда класна:)
- Блиск-олійка для губ Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil. Колір 001 - Pink Flush. Рада спробувати цю новинку, знайомство вдале. А більш детально - буде у дописі.
- Захисний гель-крем для обличчя "Детокс" Rexaline (пробник). Новий для мене елітний бренд. За описом - все, що мені треба. Буду перевіряти.
Ось така швиденька розпаковка. Бачила вже багато відгуків про ці засоби, згодом доповню їх й своєю думкою.
З прийдешніми святами, нехай Новий Рік здійснить заповітні мрії ❤️
Продукти для цього looks
Захисний гель-крем для обличчя "Детокс"
Rexaline Hydra 3D Hydra-DepolluSkin Gel-Cream
5
1379 ₴
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Тональний крем-сироватка для обличчя
7
490 ₴
Ліпосомальна сироватка для обличчя
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum