Новий рік – нові звички

Цього року я вирішила розпочати не лише з планів, а й зі здоров’я. Після пологів відчула, що організм потребує додаткової підтримки: волосся лізе, шкіра стала тьмяною, енергії бракує. З цими проблемами треба щось робити, тому вирішила стабільно почати пити вітаміни.

🔴 Чому Oh! Mega?

Недовго думаючи, обрала комплекс вітамінів та мінералів від Oh! Mega. Зовсім недавно вони мелькали у нас тут. Їх склад одразу привернув увагу. У цьому комплексі 12 вітамінів і 8 мінералів – усе, що потрібно для підтримки організму.

🔴 Що в складі?

Формула виглядає досить збалансованою:

Вітаміни A, C, E, D3, група B, фолієва кислота та біотин – для імунітету, шкіри та волосся.

Селен, кальцій, магній та інші мікроелементи – для енергії, здоров’я кісток і підтримки серця.

Таке поєднання покликане покращити загальний стан організму: імунітет, енергетичний обмін, стан волосся та нігтів.

🔴 Чого очікую?

Я взяла кілька пачок одразу, щоб пропити курсом. Зараз планую приймати щодня і спостерігати за змінами. Вже дуже хочеться повернути сяючий вигляд шкіри, міцне волосся і головне – відчувати енергію.

Обов’язково поділюсь враженнями після курсу.

Сподіваюся, ці вітаміни стануть моїм першим кроком до відновлення і міцного здоров’я у новому році!

02 січня, 2025
ANN_DI
02 січня, 2025

Продукти для цього looks