1
/1
Новий рік – нові звички
Цього року я вирішила розпочати не лише з планів, а й зі здоров’я. Після пологів відчула, що організм потребує додаткової підтримки: волосся лізе, шкіра стала тьмяною, енергії бракує. З цими проблемами треба щось робити, тому вирішила стабільно почати пити вітаміни.
🔴 Чому Oh! Mega?
Недовго думаючи, обрала комплекс вітамінів та мінералів від Oh! Mega. Зовсім недавно вони мелькали у нас тут. Їх склад одразу привернув увагу. У цьому комплексі 12 вітамінів і 8 мінералів – усе, що потрібно для підтримки організму.
🔴 Що в складі?
Формула виглядає досить збалансованою:
• Вітаміни A, C, E, D3, група B, фолієва кислота та біотин – для імунітету, шкіри та волосся.
• Селен, кальцій, магній та інші мікроелементи – для енергії, здоров’я кісток і підтримки серця.
Таке поєднання покликане покращити загальний стан організму: імунітет, енергетичний обмін, стан волосся та нігтів.
🔴 Чого очікую?
Я взяла кілька пачок одразу, щоб пропити курсом. Зараз планую приймати щодня і спостерігати за змінами. Вже дуже хочеться повернути сяючий вигляд шкіри, міцне волосся і головне – відчувати енергію.
Обов’язково поділюсь враженнями після курсу.
Сподіваюся, ці вітаміни стануть моїм першим кроком до відновлення і міцного здоров’я у новому році!
Продукти для цього looks
Дієтична добавка “Комплекс вітамінів і мінералів”
Oh! Mega Vitamin & Mineral Complex
46
169 ₴
Коментарі (0)