1
/1
Перший подарунок в цьому році від Makeup Club: вау-очікування та мрії, які збуваються
Новий рік, нові можливості і… подарунки! 🎁
Я неймовірно рада поділитися своїми враженнями про набір продуктів від Makeup Club, які я зовсім недавно отримала. Це справжня знахідка для любительок косметики, і кожна річ з цього набору в мене захопила чималими очікуваннями. Давайте разом розпакуємо цей скарб і поговоримо про мої перші думки!
1. Ліпосомальна сироватка для обличчя від Lancaster (10 мл, пробник)
Дизайн цієї мініатюри говорить сам за себе – стильний, витончений і люксовий. Вже уявляю, як ця сироватка працює над шкірою, додаючи їй сяйва і доглянутості. Дуже сподіваюся побачити вау-ефект і відчути, як моя шкіра стає м'якою, зволоженою та свіжою.
2. Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (05- ніжно-рожевий)
Це любов із першого погляду! 💕 Мрія про натуральний відтінок рум'ян здійснилася завдяки Makeup Club. До того ж, це мої перші кремові рум'яна, тому покладаю великі надії. Упевнена, що цей нижній відтінок додасть обличчю природного рум'янця і створить ідеальний вигляд.
3. Захисний гель-крем для обличчя «Детокс» (пробник)
Новий бренд – це завжди цікаво. 😍 Впевнена, що цей крем дарує моїй шкірі приємне зволоження і легке дихання. Особливо цікаво випробувати його в умовах, коли шкіра потребує додаткового захисту від холоду.
4. Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer (002- світлий)
Дизайн цього праймера – справжній шедевр! ✨ Легкий шимер у його текстурі обіцяє сяюче покриття з ефектом здорової, зволоженої шкіри. Сподіваюся, цей продукт стане моїм фаворитом для створення ідеальної бази під макіяж.
5. Туш для вій Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur (001-чорна)
Туш із дизайном, який просто підкорив мене 💓. Від неї я очікую не лише об'єм, а й легке розділення вій. Дуже сподіваюся, що вона підкреслить мої очі, зробивши погляд виразним і чарівним.
6. Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation (60-80 від світлого до середнього)
Тут мене трохи лякає відтінок – здається, що він може бути за темним і рижим для моєї шкіри 😅. Але! Ця тональна сироватка виглядає багатообіцяюче. Ця формула, мабуть, забезпечує легке покриття і гарно комбінується з іншими засобами. Хто знає, можливо, вона здивує мене?
7. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc (пробник)
Парфуми, які я давно хотіла спробувати! 🌸 Думаю, що цей аромат припаде мені до душі – чекаю елегантності, ніжності й ноток вишуканості. Вже відчуваю, як ці парфуми підкреслюють мою жіночість.
8. Rimmel Oh My Gloss! Олія для губ (001 pink flush)
Ця олійка – справжнє диво 😍! Її дизайн такий витончений, що хочеться милуватися нею без кінця. Я очікую неймовірного зволоження, легкого блиску і комфорту на губах. Вона точно стане перлиною моєї косметики.
Makeup Club, дякую за початок такого року! 💫 Усе це виглядає багатообіцяюче, і я з нетерпінням чекаю момент, коли можна випробувати ці засоби в дії. Сподіваюся, вони виправдають мої очікування та стануть улюбленцями у 2025-му році. Чекайте моїх наступних дописів із детальним оглядом💕
PS: А який косметичний продук надихнув вас на початку року? 😉
Продукти для цього looks
Захисний гель-крем для обличчя "Детокс"
Rexaline Hydra 3D Hydra-DepolluSkin Gel-Cream
5
1379 ₴
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Тональний крем-сироватка для обличчя
7
490 ₴
Ліпосомальна сироватка для обличчя
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum