1
/6
Коли від Санти ти отримала не кусок вугля - а справжній діамант
Хочу розповісти трошки про свого Таємного Санту. Уявіть, ви стараєтесь, приносити людям красу, допомагаєте розвиватися іншим майтрам і бьюті любителям, знаходите бьюті скарби - а алгоритми кажуть "ТІНЬОВИЙ". Прикро? Ще й як ! Ото ж я допомагала так вибратися з тіні, що і обернулось для мене сюрпризом на новий рік. Отак от - добрі справи все ще цінуються ❤️
Розгорнувши свій подарунок, перше що я побачила - мініатюру Charlotte's Tilbury Magic Cream. Мій голос переріс до стану ультразвуку, що одразу прибігли коти, дізнатися, чого хозяйка так пищіть. І якщо ви думаєте, що писк викликала мініатюра, то ні - вона була початком розширених зіниць і призивом взяти телефон в руки, що б зняти реакцію хоча б подругам.
Друге що я побачила - The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask. Я ж кажу , тут суцільні скарби. Про бренд мало чула, але багато бачила у іноземних блогерів.
В коробочці з бантиком ховалась маленька ароматична свічка - ну мілота ж 🤩 В цьому відчувалось щось таке особисте, наче знаєш людину, бо бачиш її почерк ( нагадало листування в дитинстві).
Миле рожеве пакування привернуло увагу як тільки я дістала перший продукт і з нетерпінням чекала, що б подивитися що там. А там була супер ароматна олійка від PLouise. Я ще тиждень тому розглядала продукцію бренда і думала, з чим я хочу познайомитися в новому році. Як виявилось - я познайомлюсь з олійкою 😂 Вона має прозорий відтінок і неймовірно СМАЧНЮЧИЙ аромат полуничного молочного коктейлю. Відчуття що вона точно здатна викликати залежність.
І останнє, але явно не по ступені шоку - палетка R.e.m.beauty. Я просто сиділа, дивилась на коробку і думала що може то посилки переплутали ? 😂 Дізналась - то моє 😂
Мене вже підтрунювали дівчата, з фразою "А свотчі ми побачимо в 2026 році ?". Ну визнаю, торкатися так шкода 😂 Ну гарна ж, а я своїми пальцями туди полізу.
Я чесно скажу - мені завжди було шкода купляти проф косметику, якісь цікаві бренди, дорогі палетки, бо я вважала що ну то потрібно бути або гарним візажистом, або бьюті блогером, або просто вміти гарно фарбуватися. А куди мені до таких речей, зі своїми двома різними стрілками і брудним контурингом ?
Але всі ці подарунки на новий рік, якось додали мені впевненості в собі. Наче все можливо і все не так страшно, як я собі малюю. Може ці подарунки лише початок нових досягнень. Думаю з часом ми дізнаємось😘
Коментарі (0)